VIND JE CAMPER VAKANTIE NAAR Nieuw-Zeeland.

Campers Nieuw-Zeeland

Met een camper door Nieuw-Zeeland reizen? Heel avontuurlijk! Op deze pagina vind je aanbieders die alles weten over reizen met campers door Nieuw-Zeeland.

Cheap Campers

Cheapcampers.nl is uw online specialist voor camperreizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u vrijblijvend informeren en adviseren. Gemakkelijk en snel online offertes, 100% veilig boeken, geen verborgen kosten en laagste prijs garantie.

BEZOEK WEBSITE

Oceanie.nl REIS VAN DE MAAND
Nieuw Zeeland online Splurge

Nieuw Zeeland online Splurge
Bestemming: Nieuw-Zeeland Reisaanbieder: Nieuw Zeeland Online

De Nieuw Zeeland online Splurge is een autorondreis voor reizigers die een week of 5 op pad kunnen en rustig aan willen doen. Tijdens deze Nieuw Zeeland rondreis zie je alle hoogtepunten, maar ook extra gebieden en heb je vooral ook tijd om te genieten. Onderweg vaar je per bootje tussen de dolfijnen, relax je op goudgele strandjes, zie je maanlandschappen in het vulkanische Tongariro, loop je met gids over de gletsjer en vaar je per boot langs de fjorden. Je slaapt tijdens je Nieuw Zeeland rondreis in een bonte verzameling van hostels, landhuizen, bed and breakfasts en hotels. Vrijwel allemaal hebben ze iets bijzonders; een prachtige ligging, gastvrije eigenaars, zelfgebakken broodjes op een houten veranda, of een grote tuin. Klik hier voor een dag-tot-dag beschrijving van deze Nieuw Zeeland rondreis.

€ 3677,-Bekijk reis >

Partners Oceanie.nl:

Reisaanbiedingen Nieuw-Zeeland