VIND JE VLIEGTICKET NAAR Nieuw-Zeeland.

Vliegtickets Nieuw-Zeeland

Vliegtickets naar Nieuw-Zeeland nodig? Hieronder vind je het aanbod van vluchten naar Nieuw-Zeeland. Begin je reis nu met een vliegticket naar Nieuw-Zeeland!

Singapore Airlines

Ontdek het schitterende Nieuw-Zeeland met Singapore Airlines. Je avontuur begint in Amsterdam met dagelijkse non-stop vluchten naar Singapore, om vervolgens rechtstreeks door te reizen naar Auckland of Christchurch. Omdat Singapore Airlines zowel het Noorder- als het Zuidereiland aandoet, kunnen de eilanden met elkaar gecombineerd worden.

BEZOEK WEBSITE

Oceanie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis Nieuw-Zeeland, ontdek het avontuurlijke Zuidereiland, 11 dagen

Rondreis Nieuw-Zeeland, ontdek het avontuurlijke Zuidereiland, 11 dagen
Bestemming: Nieuw-Zeeland Reisaanbieder: Yomads

Tijdens deze 11-daagse avontuurlijke internationale groepreis in Nieuw Zeeland ontdek je het beste van het Zuidereiland. Vanuit Christchurch ga je richting Lake Tekapo en genieten je tijdens een nachttour van de sterrenhemel. Verder richting de imposante Mount Cook waar je in drie uur naar het gletsjermeer loopt. Langs landschappen die je uit bekende films kent gaat het verder naar Oamaru waar je de Victoriaanse wijk per fiets verkent. Tijdens onze rondreis bezoek je ook de ruige stranden en bossen van Catlins en verken je het bijzondere Stewart Island. Het avontuur eindigt in Queenstown, de stad van bungeejumpen, paragliden en een bruisend nachtleven.

€ 1655,-Bekijk reis >

reisaanbiedingen voor:

Partners Oceanie.nl:

Reisaanbiedingen Nieuw-Zeeland