FOX, verre reizen van ANWB Nu leven. Nu reizen.

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

Gemiddelde waardering
  • Aantal reviews: 51
  • Aantal waarderingen: 175
8,8
8,9 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
9,1 Reisleiding
8,7 Accommodatie(s)
8,7 Vervoer
8,6 Prijs-kwaliteit

Raadsel van de Maya's (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Sylvia Lodder op 15 januari 2017

Geweldige reis, heel veel gezien. De reis heeft een mooie afwisseling van cultuur en natuur. Heel veel oude maya complexen bezocht, maar ook vulkanen, meren en rivieren.
De beklimming van de vulkaan de Pacaya was wel ern hoogte punt. Een flinke klim, maar eenmaal boven een geweldig uitzicht.

7,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
6 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • tikal
  • de vulkaan pacaya

Bezochte landen

  • mexico
  • belize
  • guatemala
  • honduras
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

div reizen (bezocht in januari 2005)

Review geschreven door Rina Noordegraaf op 03 januari 2017

de reisleiding was goed. Meestal Nederlands talig. . alles goed geregeld. Goede hotels. De groepen van over het algemeen erg gezellig. Genoeg rusttijden tussen de stops. Soms wat lange busreizen tussen 2 hotels. Alles goed geregeld.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • nederlandse reisleiding
  • goed eten
  • fijne hotels
  • leuk gezelschap
  • kleine groepen

Bezochte landen

  • afrika
  • indonesie
  • thailand
  • vietnam
  • china
  • cambodja
Aangeraden voor: Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

In 1 woord geweldig. (bezocht in november 2010)

Review geschreven door Lida Van Eijk op 03 januari 2017

Denken met je mee en vertellen ook veel over de reis ze vertellen over de reis die je wil maken en adviseren over je visum de inentingen die je nodig heb. Kleding en schoeisel voor de reis wat verstandig is.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mooie reizen
  • mooie foto
  • s
  • kennis

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen idee

Bezochte landen

  • egypte
  • bali
  • kaapverdie
  • nederlandse antillen
Aangeraden voor: Gezinnen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis Sumatra Java Bali (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Petra Van T Zelfde-Venneman op 01 januari 2016

Geweldige rondreis met Goede reisleiding. Bijzondere excursies en super chauffeur! Lange reisdagen maar ontzettend veel gezien. Veel variatie zoals de natuur op Sumatra, cultuur op Java en relaxte op Bali. Jungletocht op Sumatra is een aanrader!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mooie excursies

Bezochte landen

  • sumatra
  • java
  • bali
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een fantastische rondreis! Mede dankzij de uitstekende reisleiding. (bezocht in september 2004)

Review geschreven door Jacinta Van der Hulst op 29 december 2016

De uitstekende reisbegeleiding zowel bij het boeken als tijdens de reis zelf is ons zo goed bevallen dat we de meeste reizen met FOX hebben gedaan. Altijd goed vervoer, goeie hotels en reisleiding die verstand van zaken heeft.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • hotels
  • reisleiders
  • vervoer

Bezochte landen

  • Brazilie
  • kenia
  • tanzania
  • thailand
  • vietnam
  • mexico
  • guatamala
  • india
  • nepal
  • canada
  • lesotho
  • swaziland
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazing Thailand (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Jenny Roosma op 29 december 2016

Veel gezien, afwisseling, verschillende vervoersmiddelen, goed eten, prima reisleiding, high light gezien, ruimte zelf wat te ondernemen, k0rt een geweldige reis.leuke groep, niet te groot, alles wordt keurig geregeld voor je.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • fietsen in Bangkok
  • rijstvelden
  • oude stad

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Met Fox is het altijd een spannende belevenis (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Louise Egelie op 28 december 2016

Verschillende verre reizen heb ik gemaakt met Fox Verre reizen.
Ik heb ervaren dat er zeer goede reisleiders zijn, waardoor je het vertrouwen hebt, dat het bij calamiteiten vast en zeker wel goed komt. Zo hebben wij in de woestijn van Marokko zonder hotel gezeten en moest de reisleidster Marja iets verzinnen. Dat is uiteindelijk in het donker gelukt met kleine busjes en in een leuke accommodatie met een tipitent en hangmatten. Heel alternatief, maar dat gaf de reis wel een aparte charme. Veel gelachen hierdoor en de groep werd closer. Ook in Amerika was een uitstekende reisleider Richard, die door ieder staat heen reisde met zijn eigen Amerikaanse muziek op de achtergrond, van de Eagles tot Dolly Parton enz. Hij was van oorsprong antropoloog en wist heel veel geschiedenis te vertellen over het ontstaan van Brice Canyon bijvoorbeeld. Heel erg leuk en een reis om nooit meer te vergeten.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Bijzondere excursies

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • maar ik heb ook wel eens anders ervaren

Bezochte landen

  • India
  • Marokko
  • Indonesie
  • Maleisie
  • Zuid Afrika
  • Sri Lanka
  • Mexico
  • Guatemala
  • Belize
  • Honduras
  • Wilde Westen
  • New York
  • Thailand
  • Peru
  • Egypte
  • Nepal
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Groepsrondreis (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Bianca Goedegebuure op 28 december 2016

Alles tot in de puntjes geregeld. Geweldige reisleidster,Karin!
Prima gids,Duan.
Met FOX reizen betekend dat je zorgeloos kan genieten van de belevenissen in het land waar je dan bent!!
Ik raad iedereen dan ook FOX reizen aan!

9,2
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Mooie excursies

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Geen

Bezochte landen

  • Vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis in Zuid Afrika (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Wijnand Bitter op 27 december 2016

Zeer professionele organisatie met vaak een uitstekende keuze voor lokaties en accomondaties. Over het algemeen deskundige reisleiders, die de ins en outs van het gebied goed kennen. Goede transport middelen.

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
7 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • kwaliteit voor een goede prijs

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • meer controle op de reisleiders. Een slechte ervaring met een reisleider in Thailand gehad
  • waar Fox niet op gereageerd heeft.

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • thailand
  • china
  • mexico
  • belize
  • guatemala
  • verenigde staten
  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reizen! (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Joke Bitter-Doornhein op 27 december 2016

Leuke en goede accomodaties, goede reisleiding, afwisselende reizen. Zuid-Afrika is meer een natuurvakantie terwijl in China vooral veel steden bezocht worden. Mexico in combinatie met Belize en Guatemala ( wij hebben de mayareis gedaan) ook veel natuur waar wij van houden. Thailand is een combinatie van beiden.
Wij reizen graag met Fox!

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goede organisatie!
  • accomodaties voor de overnachtingen
  • reisleiding.

Bezochte landen

  • Mexico
  • Guatemala
  • Thailand
  • China
  • Belize
  • Zuidafrika2x
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Maleisië en Borneo (bezocht in november 2012)

Review geschreven door Marjo Van Lakerveld op 25 december 2016

Fox is een goede organisatie. We hadden in Borneo en Maleisie een prima reisleider. Alles keurig geregeld.
Voor de eerste keer van alle reizen die we hebben gemaakt was de groep was minder. Maar dat ligt natuurlijk niet aan de reisorganisatie.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goed

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • nvt

Bezochte landen

  • Amerika
  • Indonesie
  • Thailand
  • Balie
  • Egypte
  • Marokko
  • Turkije
  • Singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Beste van het Westen reis (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Nel Bakker op 25 december 2016

We zijn dit jaar twee keer met Fox op reis geweest, beide keren met een hele goede reisleider en alles prima voor ons verzorgd, zelfs toen we pech kregen met de bus. De locaties waren goed en er werd regelmatig gestopt onderweg.Bijzondere uitstap

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • bijzondere uitstapjes en bijzondere eetgelegenheden
  • o.a. picknicken op verschillende plekken

Bezochte landen

  • Amerika
  • Jordanie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid Afrika privérondreis (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Veroni Wopereis op 25 december 2016

Goede hotels of lodges, duidelijke reisbeschrijving. Goed opgevangen op luchthaven. In India en Nepal super reisbegeleider, ze wist echt van wanten en leerde ons veel over de cultuur en hoe alles in het land werkte. Veel leuke uitstapjes kunnen maken.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • kenns van het land en de cultuur

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • India
  • Nepal
  • Zud Afrika
  • Inonesiē
  • Amerika
  • China
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige rondreis Noord Thailand (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Heleen Tuit op 25 december 2016

Wij hebben een rondreis gemaakt met Fox naar Noord Thailand.
Alles was heel goed georganiseerd, mooie hotels, lekkere lunches en diners op schitterende lokaties. Het is ons zo goed bevallen dat we waarschijnlijk in 2017 in rondreis gaan maken met Fox naar Indonesie.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Voor de prijs wat je betaad krijg je meer dan je verwacht.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • raar maar kan niets bedenken

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke familiereis Java en Bali (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Elly Bär-Hoekstra op 25 december 2016

De samenstelling en grootte van de groep was goed en we hadden een hele goede en lieve reisleider. Het reistempo was ook precies goed (easy going). Genoeg tijd tussendoor voor jezelf. De uitstapjes naar fabriekjes kunnen wat mij betreft minder, ik ga liever wat meer de lokale dorpjes in zodat je de bevolking van dichtbij meemaakt.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goede hotels

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Cultuurliefhebbers

Mooiste reis van mn leven. (bezocht in december 2008)

Review geschreven door Monique Timmermans op 25 december 2016

De reisleiding was geweldig !
Mooie hotels ,huisjes ,kamers, afwisselend vervoer ,vliegtuig ,trein,boot,fiets,tuktuk,
evenwicht in rust en inspanning.
Mooie kerst !
Prachtige plekken bezocht,.gebouwen, voorstellingen,plantages , dieren .

9,0
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Zie
  • hierboven

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • In de gids de extra bijdrage voor kerst vermelden.

Bezochte landen

  • Amerika
  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Schitterende afwisselende reis, zeer goede gidsen. (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Mariet Boom van Rijn op 25 december 2016

De hele reis was goed georganiseerd.
De gidsen zijn heel bekwaam en blijven enthusiast de hele reis door.
De afwisseling is heel fijn, de gidsen laten echt heel veel van hun land zien en brengen je ook dicht bij de lokale bevolking, bijvoorbeeld bij een traditionele bruiloft.
De gids veteld veel over de gebruiken en gewoontes van het land.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • hotels

Bezochte landen

  • kenia
  • marocco
  • jordanie
  • maleisie
  • thailand
  • myanmar
  • sri lanka
  • cuba
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

A dream come true (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Lia Bertram op 24 december 2016

Met FOX verre reizen heb je altijd de meest mooie exclusieve vakantie.
De mooiste plekken, de beste hotels/lodges en een hele leuke gids.
Wil je ontspannen op vakantie gaan en genieten van alles wat het land van je bestemming te bieden heeft, dan moet de zeker met FOX reizen op vakantie gaan.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • mooi
  • bijzonder
  • exclusief

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis van je leven (bezocht in oktober 2011)

Review geschreven door Hanneke Kemeling op 24 december 2016

Prima voorlichting in theater in hoofddorp, makkelijk boeken via de site, goed georganiseerd, uitstekende reisleiding en uitstekende accomodaties. Kortom een zorgenlose en heerlijke vakantie is gegarandeerd.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Elke reisleider heeft zn eigen contacten om aparte dingen te bekijken
  • dingen te proeven
  • Er wordt alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • zou het niet weten

Bezochte landen

  • Afrika 2x
  • Indonesie
  • Antillen
  • Vietnam
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Heerlijke reis van zuid naar noord Vietnam (bezocht in maart 2011)

Review geschreven door Astrid Bongers op 24 december 2016

Elke dag was goed gepland, de gids en de chauffeur altijd met een lach. De hotels waren goed geregeld en ook het avondeten. Het was een mooie reis met veel afwisseling in gezelschap van een leuke groep mensen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes waren allemaal goed verzorgd
  • de reis had door vliegtuigproblemen een vertraging van 9 uur en ook hier werd de omboeking
  • eten enz goed geregeld

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Azie
  • zuid-afrika
  • noord-amerika
  • turkije
  • sri lanka
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers