Kilroy Travel Reisbureau voor jongeren

Reviews Kilroy Travel

Gemiddelde waardering
  • Aantal reviews: 4
  • Aantal waarderingen: 17
8,5
8,6 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,5 Reisleiding
8,1 Accommodatie(s)
8,3 Vervoer
8,6 Prijs-kwaliteit

Verrassingsbezoek backpackende dochter (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Marlies Ottens op 02 januari 2017

Ik besloot mijn dochter op te zoeken als verrassing in haar laatste traject van haar reis van Kaapstad naar Johannesburg en bedacht dit een week voor ik wilde vertrekken. Kilroy had binnen een dag uit gezocht waar ze zou overnachten en heeft voor mij vlucht, hostel Johannesburg, safari, Soweto hostel en fietstocht en terugvlucht geregeld! Hostel ingelicht dat mijn dochter niets mocht weten. Fantastisch geregeld!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Kilroy Travel

  • super informatief

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • tanzania
  • ,kaap verdie
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geduldig en persoonlijk

Review geschreven door Kayleigh Van Velden op 18 december 2016

Goede begeleiding bij het boeken en eeuwig geduld toen ik steeds maar twijfelde. Persoonlijke hulp op maat en goede informatie. Ook de reis informatie avond was goed georganiseerd. Prijzen voor studenten super voordelig.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Kilroy Travel

  • Prijs
  • Persoonlijk
  • Geduldig
  • Informatief
  • Goede aanbiedingen

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Alles uitstekend geregeld (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Charlene Hoogervorst op 18 december 2016

Ik heb in eind juni 2016 een reis gewonnen voor twee personen naar Panama. Ik en mijn vriend waren daarmee dolgelukkig. Het enige min puntje was dat deze voucher een jaar geldig was. Wij begonnen (toevallig net na een tussenjaar te hebben gehad) in september beide met een opleiding. En de enige tijd dat wij dus een verre én lange reis konden maken was vanaf die zelfde dag tot ongeveer 7 weken daarna. Wij hebben dus in een hele korte tijd alles op alles gezet om binnen 4 weken in het vliegtuig kunnen zitten. En gelukkig heeft Kilroy travels ons daar heel goed bij begeleid. Zelfs hebben wij contact gehad met Kilroy travels voor een misverstand op de plek zelf. En dat is dus ook daardoor ter plekke opgelost. Ook hebben wij na onze geweldige reis nog een bezoekje gebracht aan het filiaal in Amsterdam omdat wij zo tevreden waren!

8,2
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Kilroy Travel

  • Breed aanbod
  • persoonlijk advies
  • klantgericht
  • studentvriendelijk

Minpunten Kilroy Travel

  • Communicatie met hoofdkantoor
  • Contact met reisleiding in vakantieland
  • Fouten toegeven

Bezochte landen

  • Midden Amerkia
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Nieuw-Zeeland (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Marlijn Verbaandert op 18 december 2016

Ze wisten veel te vertellen en hadden zelfs persoonlijke ervaringen te delen. Mijn vriend wil altijd graag dat ze hem het gevoel geven dat ze hem het beste bieden. En dat had hij. Als je hem overtuigt kunnen ze iedereen overtuigen!

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Kilroy Travel

  • vriendelijk
  • proffesioneel
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Marloes van der Holst op 19 jan. 2017
7,8

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Lotte Jager op 19 jan. 2017
8,7

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jacqueline van der Beek op 19 jan. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Janneke Pleijsier op 17 jan. 2017
8,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Paul Spiertz op 17 jan. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Harrie Mewiss op 17 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Romy Rijkers op 04 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marèl Holtermans op 19 dec. 2016
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

10

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Magaly De Smet op 19 dec. 2016
7,5

7

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

7

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jonas De Boe op 18 dec. 2016
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Rosanne Tegels op 18 dec. 2016
9,3

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Yasemin Cagdas op 18 dec. 2016
8,5

8

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Carlijn Van der Burg op 18 dec. 2016
7,2

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

7

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

8

Vervoer

6

Prijs-kwaliteit