PANGEA Travel Reizen buiten het boekje

Reviews PANGEA Travel

8,7
8,6 Algemene ervaring
9,0 Boekingsproces
8,6 Reisleiding
9,0 Accommodatie(s)
8,9 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 7
  • Aantal waarderingen: 11

Een super ervaring in de pocket! (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Floor Lemmens op 29 november 2017

Super geregeld en we konden nog makkelijk dingen aanpassen onderweg. Persoonlijk vond ik dat super fijn. Wel was het zo dat we een gids hadden die niet goed engels sprak, ook was het een oude man die niet meer veel mee kon doen wat wel jammer was maar verder hebben we super mooie dingen gezien echt een aanrader!

7,8
7 Algemene ervaring
nvt Boekingsproces
5 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten PANGEA Travel

  • het makkelijk aanpasbaar reisschema

Minpunten PANGEA Travel

  • een beter engels sprekende gids

Bezochte landen

  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Tanzania en Zanzibar (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Roger van der Heijden op 14 november 2017

Pangea heeft van onze droomreis realiteit gemaakt. Ze hebben op basis van onze specificaties een hele mooie reis samengesteld. Verder hebben zij gedurende de voorbereiding ons goed geïnformeerd over de reis en wat wij van te voren moesten regelen. Daardoor hadden we een onbezorgde reis.

Pluspunten PANGEA Travel

  • Persoonlijk contact

Minpunten PANGEA Travel

  • Geen idee

Bezochte landen

  • Tanzania
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Selfdrive Johannesburg naar Kaapstad (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Dagmar Gaasbeek op 12 november 2017

Pangea Travel heeft een prachtige reis voor ons samengesteld door het prachtige Zuid-Afrika en Swaziland. Een reis die alles omvatte: de mooie natuur van het land, in combinatie met prachtige dieren in Balule, Kruger en Addo NP. Het spotten van de big 5, in een woord geweldig! Mooie verblijven, geweldig eten, vriendelijke mensen. Een top reis!

Pluspunten PANGEA Travel

  • mooie verblijven
  • goede service

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • swaziland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

China reizen (bezocht in mei 2012)

Review geschreven door Jing de Visser op 12 november 2017

Pangea heeft voor ons verschillende reizen gepersonaliseerd. Dit hebben zij iedere keer echt heel erg fijn en overzichtelijk gedaan, de reizen waren stuk voor stuk heel persoonlijk en mooi! Ik kom zelf uit China en deze reizen waren vakantie/rootsreizen voor ons. We hebben zoveel meegemaakt. Genoeg vrije tijd en ook genoeg hulp van gidsen, precies de goede combinatie.

Pluspunten PANGEA Travel

  • gepersonalizeerde reizen
  • duidelijkheid
  • netjes

Bezochte landen

  • china
  • florida
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indonesie, perfecte combinatie van cultuur en natuur (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Leanne Dihne op 19 januari 2017

Ze waren ongelofelijk klantvriendelijk en probeerden de perfecte reis samen te stellen. Alles kwam in een mooi boekje terecht waar de reis in stond uitgelegd en we konden gratis een mooi reisboek bestellen. Alles was super goed geregeld en dat was heel fijn. We hebben een fantastische vakantie gehad dankzij Pangea.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten PANGEA Travel

  • accoom
  • goed

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Avonturiers, Luxe reizigers

Perfect meegedacht met onze droomreis (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Karin de Bruin op 18 december 2016

In maart wilden we naar Mauritius om de 65e verjaardag van mijn partner op een bijzondere wijze te vieren. En bijzonder is het geworden. Pangea organiseert naast groepsreizen ook individuele reizen op maat. In de tijd die jij voor de reis kan uittrekken, binnen jouw budget en op jouw specifieke voorkeuren toegespitst, denken ze met je mee om een optimale reiservaring mogelijk te maken. Mauritius is een luxe bestemming en de kosten kunnen best wel oplopen. Ik ontdekte dat de eerste stop van onze reis goedkoper zonder all-in constructie via booking.com te boeken was. Het was geen enkel probleem voor Pangea om dat stuk niet in de reis op te nemen. Voor ons een bewijs dat ze echt bezig zijn om de klanten optimaal te bedienen. Verder legden ze diverse opties voor om zo goed mogelijk bij onze wensen aan te sluiten. Pangea is zeer attent; zo ontvingen we bijvoorbeeld een felicitatie (de reden van de reis hadden ze dus goed onthouden). Ook na de reis is uitgebreid gebeld en gemaild om onze ervaringen op te tekenen en mee te kunnen nemen voor nieuwe klanten. Echt een TOP-ervaring en voor iedereen aan te raden!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten PANGEA Travel

  • Bijzondere accommodatie
  • reizen op maat
  • alles uit de kast halen om jou als klant een goed gevoel te geven

Minpunten PANGEA Travel

  • Ik kan er geen bedenken

Bezochte landen

  • Mauritius
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Persoonlijk en betrokken bij mens en milieu (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Chris Pieterse op 25 mei 2016

Wat een fijne begeleiding tijdens het uitstippelen van de reis.
De reis(bege)leiders staan bijzonder open voor overleg en/of suggesties en weten veel over de bestemming! Ze komen zelfs bij je thuis als je dat wenst.

8,6
10 Algemene ervaring
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten PANGEA Travel

  • open
  • betrokken
  • oog voor mens en millieu op lokatie

Minpunten PANGEA Travel

  • geen verbeterpunten
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Theo van Stiphout op 23 jan. 2017
9,2

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Wil Korsten op 20 jan. 2017
8,7

6

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jos van Erp op 20 jan. 2017
9,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Joris Van Kessel op 19 jan. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Richard Noordhout op 17 jan. 2017
7,8

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Margriet Kollmann op 25 dec. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Hunter Reynolds op 20 dec. 2016
8,5

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit