Rama Tours Holland De nr. 1 in reizen op maat

Reviews Rama Tours Holland

8,8
9,2 Algemene ervaring
8,9 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,9 Vervoer
8,6 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 6
  • Aantal waarderingen: 11

Verwen reis (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Miepke Jansen op 25 september 2017

4 weken met de familie Sumatra, Java, Bali en Gili Trawangan gedaan. Zelf bepalen wat je wilt zien met aanvulling en ideeën van Rama tours is het recept voor een super reis. De hele reis van hotels, vervoer tot aan excursies waren allemaal perfect geregeld door Rama. Dankzij goede naam van Rama Tours, slaap je net in de betere hotelkamers, wat vooral in de binnenlanden heel fijn is.

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Service
  • kwaliteit
  • altijd bereikbaar

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Thailand
  • Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bali, Lombok, Gili Meno rondreis (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Rick Westerveld op 19 februari 2017

Alles op deze reis was tot in de puntjes geregeld door Rama Tours. Perfect op onze wensen afgestemde hotels en bezienswaardigheden. ruim voldoende "eigen" tijd om naar eigen wens in te vullen....helemaal perfect!
Dat allemaal tegen een wel zéér concurrerende prijs......dus voldoende reden om in 2017 opnieuw met Rama Tours op pad te gaan....naar Sulawesi.

Pluspunten Rama Tours Holland

  • geweldig goede planning en organisatie

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Topvakantie op Bali (bezocht in augustus 2013)

Review geschreven door Christine van der Vegt op 15 januari 2017

Specialist in reizen op maat, omdat ze waar maken met wat je hen vraagt. Alle wensen zijn bespreekbaar. Goede communicatie en adviezen. Denken met je mee en houden rekening met je budget. Mooie brochure van je reis. Zorgen voor een goede betrouwbare Nederlands/Engels talige gids.

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Goed reisadvies
  • ,goede communicatie

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • Sumatra
  • , Java
  • ,Bali
  • Australië
  • Suriname
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super reis gemaakt door Sumba en Flores, een onvergetelijke ervaring. (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Hennie De Jaeger op 30 december 2016

De persoonlijke benadering, je kan je wensen kenbaar maken en er wordt dan een reis op maat gemaakt. Ze bellen je op om de reis door te spreken en eventueel aan te passen. 3 weken voor vertrek ontvang je een dik pakket met allerlei handige tips en plattegrondjes. Alles is perfect geregeld, na 3 reizen met Rama Tours hebben we enkel positieve ervaringen. De volgende reis is aangevraagd.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • De persoonlijke benadering

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch georganiseerd (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Hella Nijssen op 24 december 2016

We reisden met ons gezin over Java, Sumba, Flores, Komodo en Gili Trawangan met privéchauffeurs/gidsen. Op enig moment gingen we van Flores naar Gili. Daarvoor moesten we met de taxi naar het vliegveld, vervolgens vliegen met een overstap op Bali naar Lombok. Daar met de taxi naar de haven. Toen met een speedboot naar Gili en als laatste met paard en wagen naar ons hotel. Dan kan er veel fout gaan, maar Rama Tours had het tot in de puntjes geregeld.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • prive
  • persoonlijk
  • contact
  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten Rama Tours Holland

  • geen

Bezochte landen

  • gambia
  • thailand
  • maleisie
  • singapore
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

De reis was van A tot Z geweldig georganiseerd, incl. chauffeur en gids. (bezocht in juli 2008)

Review geschreven door Joke Peeters op 20 juni 2016

Wij zijn 2 keer met Ramatours op reis geweest. Eén keer naar Sulawesi en één keer Kuala Lumpur, Bali, Timor, Sumba, Flores, Rinca en Komodo in 2011.
De tweede reis hebben ze geweldig in elkaar gezet en we hebben de tijd van ons leven gehad, niks op aan te merken. Wij hoeven geen 5 sterren hotels. Daar ervaar je niet de charme van Indonesië.

8,4
10 Algemene ervaring
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Rama Tours Holland

  • Ze maken een reis naar al je persoonlijke wensen.

Minpunten Rama Tours Holland

  • Geen

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Maleisie
  • Thailand
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Walter Zwang op 23 jan. 2017
7,8

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Zwanie Kolster op 18 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Fiene Ligthart op 26 dec. 2016
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Dinny Thepass op 24 dec. 2016
9,2

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Fiene Ligthart op 18 dec. 2016
7,7

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

7

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Grace Donkers op 18 dec. 2016
9,5

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Grace Donkers op 18 dec. 2016
9,7

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door A. Jonkergauw op 07 nov. 2016
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit