Tenzing Travel Down Under Specialisten in verre reizen

Reviews Tenzing Travel Down Under

8,7
8,8 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,6 Reisleiding
8,8 Accommodatie(s)
8,9 Vervoer
8,3 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 13

Rijden door de oostkust (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Tonia Vervoort op 18 januari 2018

Perfecte reisbeschrijving en hotel boeking. Wij konden alles makkelijk vinden. Wij kregen van te voren en vaak op de locaties tips en reisbeschrijving. Wij kozen voor een semi luxe reis en de overnachtingen waren erg leuk.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Stellen

Kleine wereldreis (bezocht in december 2017)

Review geschreven door J Bergman op 04 januari 2018

Alles wat werd beloofd hebben ze waargemaakt. Alles klopte, hotels, huurauto etc. Geen enkel probleem meegemaakt. Bij aankomst was alles al geregeld. Bij aankomst bij mijn eerste hotel lag een pakket klaar met daarin alle reisbescheiden, vouchers, omschrijvingen plaatsen gebieden die ik ging bezoeken en nog meer. Ook een roadmap van Australië

9,6
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tenzing Travel Down Under

  • advies
  • betrouwbaarheid
  • vertrouwen

Bezochte landen

  • Indonesie
  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

We hebben net naar Nieuw Zeeland geboekt , we gaan in oktober 2018

Review geschreven door Henny Verstegen op 29 december 2017

We moeten nog gaan, dus kan er nog niets over zeggen. Maar hebben in Amerika en Canada een camper reis met Trenzing gedaan en dit was goed bevallen .Daarom nu weer bij Tenzing geboekt.
We zijn heel benieuwd hoe deze reis zal zijn.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Canada
  • Amerika
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Avonturiers

Onbezorgd Nieuw-Zeeland (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Germa Engel op 28 december 2017

Een boek op maat gemaakt, met de exacte routebeschrijving, tips voor onderweg, tot in de puntjes geregeld (overtocht, cruises, watertaxi’s etc). Variatie aan hotels, van Bed & breakfasts bij de locale bevolking tot heel luxe. Zodat je de echte cultuur ‘proeft’.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tenzing Travel Down Under

  • boekwerk op maat
  • goede eerlijke offerte
  • klachten worden serieus genomen

Minpunten Tenzing Travel Down Under

  • boekwerk op maat al in nederland aanleveren

Bezochte landen

  • nieuw-zeeland
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Oostkust Australie (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Bianca Harte op 12 november 2017

Alles echt perfect geregeld. Van het moment dat je op Schiphol incheckt totdat je weer thuis komt alles tot in de puntjes geregeld. De reis , transfers , hotels , autohuur en excursies. Als we ooit weer gaan kies ik weer voor Tenzing Travel

Pluspunten Tenzing Travel Down Under

  • zorgeloos op vakantie
  • alles van te voren uitgestippeld

Bezochte landen

  • australie
  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Jacques Minheere op 24 sep. 2018
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anke Ruessink op 22 sep. 2018
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anke Ruessink op 24 dec. 2017
9,2

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marcel Tesselaar op 17 jan. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Tonneke Mertens op 16 jan. 2017
8,3

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Arjan witte op 16 jan. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Cocky Hof op 16 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Inge Duivestein op 18 dec. 2016
7,8

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

6

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anita Franken op 18 dec. 2016
9,2

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit