Tui Discovery your smile

Reviews Tui

7,9
8,0 Algemene ervaring
8,1 Boekingsproces
7,7 Reisleiding
8,0 Accommodatie(s)
7,8 Vervoer
7,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 39
  • Aantal waarderingen: 805

Top reisbureau (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Barbara de Bruin op 13 augustus 2017

Echt nooit problemen gehad helpen je overal mee
Alles word perfect voor je geregeld
Wil nooit geen ander meer
Ze vinden altijd de perfecte reis voor je
Hotel volgeboekt? Dan snel iets anders geregeld
Super reisbureau
Gezellige mensen

Pluspunten Tui

  • correct
  • vriendelik
  • behulpzaam

Minpunten Tui

  • niks geen verbeteounten
  • perfect

Bezochte landen

  • egypte
  • tunesie
  • griekenland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie vakantie (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Ewout Hoogendoorn op 25 juni 2017

Geweldige organisatie. Meerdere keren met ze weggeweest en altijd vlekkeloos gelopen. Op tijd opgehaald op het vliegveld en weer vanuit het hotel. En altijd iemand bereikbaar als je in het hotel zit. Zeker vaker doen!

Bezochte landen

  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mexico met TUI (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Roos Jansen op 31 mei 2017

Mijn allereerste bezoek aan Mexico was met TUI. Goed geregeld, hotel was fijn (The Reef Playacar) en de excursies. Duidelijke informatie vooraf en goed geholpen op het reisbureau. De excursies zijn aan de dure kant in vergelijking met wat je op straat krijgt, maar je bent wel verzekerd van een goed geregelde excursie met Nederlandse gids.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Goed geregeld
  • duidelijk
  • behulpzaam

Minpunten Tui

  • dure excursies

Bezochte landen

  • Mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fijn! (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Madelon Gouman op 16 mei 2017

Alleen binnen Europa gereisd met TUI, maar wel gewerkt op de afdeling Verre Reizen. Fijne reisorganisatie die alles strak regelt. Je kunt je ervan op aan dat ze zorg dragen om jou een zo prettig mogelijke vakantie te bieden

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • servicegericht
  • bereikbaarhed
  • deskundig

Bezochte landen

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tevreden klant! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Lotte Kemper op 16 mei 2017

Eerste keer via een reisorganisatie, maar zeer tevreden. Normaal deden we 'backpack' en zochten we alles zelf uit. Bij TUI was Alles goed georganiseerd, super goed hotel! Door de ervaring met TUI zou ik nogmaals op deze manier een reis boeken.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Personalised trip (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Rielle Muller op 13 mei 2017

Bij TUI luisteren ze heel goed naar je persoonlijke wensen. Ze kijken wat er goed bij je budget past en zoeken met je mee. Soms kwam ik zelf met een idee voor een hotel tijden de road trip door de West kust van Amerika. Andere keren kwamen zij met goede ideeën.

Ik ben bij TUI Middelburg geholpen en vond het heel prettig. Met vragen kon ik altijd terecht en kreeg echt het idee dat ze het fijn vonden om me te helpen ipv dat iemand je liever niet helpt.
Zou zo weer mijn reis bij TUI boeken.

Pluspunten Tui

  • Persoonlijk advies
  • luisteren goed
  • Passen zich aan aan je budget

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Jamaica (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Roy Keiserie op 11 mei 2017

Duidelijk vanaf het moment dat we geboekt hadden. Ook gedurende de vakantie goed contact met de reisleiding ter plaatse. Daarnaast erg attent en duidelijke uitleg over alle mogelijke excursies die gemaakt kunnen worden. Sommige excursies werden door Tui zelf piekfijn uitgevoerd.

Pluspunten Tui

  • goede communicatie
  • klantvriendelijk

Bezochte landen

  • suriname
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles prima geregeld! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Marina Gossink op 08 mei 2017

Wij hebben in oktober 2016 een individuele rondreis naar Zuid-Afrika geboekt bij TUI, in de winkel in Beverwijk. Vertrekdatum was in maart 2017. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en zijn uitgebreid geïnformeerd. Men zocht ook uit hoe we bij de KLM van extra services gebruik konden maken.
Steeds als er extra reisbescheiden waren, kregen we een mail of telefoontje en konden we het ophalen. Allerlei extra informatie werd voor ons kosteloos uitgeprint en op al onze vragen hadden ze een antwoord. De reis zelf was prima geregeld, de accommodaties waren perfect en we hebben hierin geen problemen ondervonden. De routebeschrijvingen waren wel wat summier, dat had wat gedetailleerder gekund. We moesten bijvoorbeeld om bij een accommodatie te komen door een toegangspoort omdat de accommodatie in een reservaat lag. Die info ontbrak, waardoor wij ons afvroegen of we wel goed reden. Ook de rit om Lesotho heen was niet zo prettig. TUI heeft de route inmiddels aangepast.
De tips over bezienswaardigheden waren ook heel volledig. Kortom, we zijn erg tevreden over TUI.

Pluspunten Tui

  • goede service
  • complete informatie
  • klantvriendelijk
  • goede tips

Minpunten Tui

  • routebeschrijving erg summier

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mercure Resort Bali - Indonesië (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Mirthe van den Berg op 07 mei 2017

Tui is een klantvriendelijke reisorganisatie die graag met je meedenkt. Goed verzorgde reizen stellen zij beschikbaar waarin zij je begeleiden tot de perfecte vakantie. Van vlucht tot transfer en optionele excursies tot goede lokale eettentjes. Bij problemen of vragen kun je direct terecht bij de Tui-host in het resort of per telefoon. Een fijne reisorganisatie bij wie ik zeker mijn volgende reis zou boeken.

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • klantvriendelijk
  • meedenkend
  • goed georganiseerd
  • goed bereikbaar

Minpunten Tui

  • duidelijke uitleg over transfer en andere geregelde zaken

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Super! (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Lizanne van Esch op 07 mei 2017

Super, alles goed geregeld. Onze vliegtickets waren verkeerd gekoppeld aan onze geboortedatum en zonder problemen wordt dit opgelost. De reisleiding is veel aanwezig om alle vragen te beantwoorden en het vertellen over uitjes.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goed
  • service
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mijn vrouw is weggeweest en het was top met tui kun je plezierig reizen . (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Ben van de Haak op 25 januari 2017

Tui is geweldig. De vliegreis was prima. We hadden een uurtje vertraging maar dat hebben we in de lucht ingehaald. Ook de verzorging in het vliegtuig was geweldig. En de makkelijke manier van het boeken en de transfers alles was voor mij een 10 waard .

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • st maarten
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers

Onze eerste reis samen (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Michelle Gijaerts op 25 januari 2017

We werden op het vliegveld goed ontvangen en kregen gelijk duidelijke informatie. De eerste dag kregen we ook algemene informatie van iemand van tui en welke tripjes we konden doen. Alles was erg duidelijk. We konden ook altijd bij iemand van tui terecht in het hotel.
De site om te boeken is ook duidelijk en goed.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Fijn personeel
  • goede boekingsite

Bezochte landen

  • Mexico
  • bali
  • kaapverdië
  • mauritius
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Grootste reisorganisatie met hoge kwaliteit aan service (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Melanie Michler op 24 januari 2017

TUI is sterk in hun bestemming te promoten. Zo is er op hun website uitgebreide informatie te vinden voor de vakantieganger. Ook is de service ter plaatse van kwaliteit. De reisbegeleider is goed aanwezig en zorgt graag voor de gasten. Daarnaast hebben zij een ruim aanbod aan excursies voor jong en oud. Tot slot vind ik de reisbureaus een goede aanvulling voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke reisspecialisten. De TUI reisbureaus zijn mooi en modern aangekleed en brengt de klant gelijk in een heerlijke vakantiesfeer. Ik krijg in elk geval van TUI zeker een smile op mijn gezicht!

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • exclusieve excursies
  • service in een hoog vaandel
  • persoonlijke reisspecialisten

Minpunten Tui

  • Richten op video content
  • Meer aanwezig zijn op social media

Bezochte landen

  • Aruba
  • Indonesië
  • Singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers

Heerlijke dagen in Berlijn dankzij Tui (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Edwin Mulder op 24 januari 2017

Berlijn is een heerlijke stad, waar we met het gezin na de Kerst lekker konden bijkomen. Dankzij Tui hadden we Hotel Hamburg geboekt, in het centrum in de buurt van de Gedächtniskirche. Zij hadden een leuke aanbieding: drie nachten voor de prijs van twee. Alles was nog fijn in kerstsfeer en de gehele stad zag er feestelijk uit. Bus 100 stopte vlak voor ons hotel en leidde ons langs alle hoogtepunten. Met behulp van de AB vervoer kaart 72 uur - van te voren bij Tui online geboekt - konden we optimaal gebruik maken van tram, bus en metro en konden we zoveel mogelijk zien in 4 dagen. 's Avonds lekker in de buurt eten, shoppen en oa Muur en Tv Toren bezocht. Vergeet niet de heerlijke Kuchen en Currywurst! Kortom, een heerlijke tijd met elkaar in Berlijn. Sterker nog, we gaan dit jaar nog een keer. Zoveel heeft Berlijn te bieden!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Lekker gemakkelij online en ondersteuning van het plaatselijke Reisbureau. zij hebben de ervaring
  • die je nog op internet mist.

Minpunten Tui

  • Graag de AB OV kaarten vooraf opsturen. dan kun je bij aankomdt er meteen gebruik van maken. Nu moet je ze eerst elder in de stad ophalen en daarvoor heb je de bus nodig..

Bezochte landen

  • Verenigde Staten
  • Turkije
  • Aruba
  • Indonesie
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Heel fijn! (bezocht in juli 2009)

Review geschreven door Denise de Bruijn op 23 januari 2017

Tui is een ontzettend fijne reisorganisatie! Ik werd op het reisbureau al onwijs vriendelijk geholpen! En mijn reis daarna was perfect. Het was precies zoals op de foto en het weer was heerlijk. Ook werd ik heel goed geholpen door de reisleiding. We zijn ook zeker naar de bijeenkomst geweest. Wat erg handig was, we kregen daar veel informatie over onze reis en excursies. En de terugreis was ook prima geregeld zonder vertraging! Het is wel al een hele tijd geleden.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • klanvriendelijk
  • excursies
  • bijzonder
  • goeie vlucht

Minpunten Tui

  • niks eigenlijk
  • misschien afspraken bij mensen thuis

Bezochte landen

  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazing (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Lisa Visser op 20 januari 2017

De vlucht was enorm goed geregeld. De service aan boord was top en het personeel was zeer klantvriendelijk. De accommodatie was ook totaal geen teleurstelling. Het was een geweldig hotel op een mooie locatie en ook daar was alles tip top in orde. De hostess hebben wij echter niet echt gezien. Deze informatie was nog een beetje onduidelijk, dus mijn tip zou zijn om deze informatie beter kenbaar te maken naar de klanten toe. De informatie voor de terugreis was wel heel duidelijk. Al met al een goed geregelde reis.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goed georganiseerd
  • vriendelijk personeel
  • duidelijke informatie over de reis

Minpunten Tui

  • De hostess mag meer in beeld komen en ook informatie over haar mag duidelijker naar voren komen

Bezochte landen

  • Kaapverdië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Goede service (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Dirk Snoeren op 19 januari 2017

We hadden een reis geboekt met Tui naar Egypte. Een all-inclusive vakantie in een niet te duur hotel. Een simpel 3 sterren hotel met een zwembad, maar weinig bijzonders. Een week voor we vertrokken keek ik naar recensies van mensen die net terug kwamen. Tot mijn grote schrik las ik alleen maar dingen zoals "Horror hotel" en "Annuleer nu het nog kan!".

Redelijk gespannen belde ik naar TUI. Ik zag onze vakantie al in het water vallen. De medewerkster was zeer vriendelijk en vroeg mij waar ik die recensies had gelezen. Ik verwees haar naar de sites waar ik het had gelezen. Ze zou er verder mee aan de slag gaan, maar kon niks garanderen.

Twee dagen later werd ik gebeld. Ze waren het met ons eens en we kregen een alternatief aangeboden op kosten van TUI. We kregen een kamer in een 5 sterren resort! Het was een schitterend hotel met goed eten en nette service. Dit was service die TUI ons niet hoefde te leveren. We hebben er een heerlijke vakantie gehad en boeken voortaan altijd met TUI.

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goede service
  • goede vluchttijden

Minpunten Tui

  • Eten en drinken aan boord van het vliegtuig

Bezochte landen

  • Egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Relaxd bij aankomst op Schiphol en perfect geregeld (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Remy Zuidland op 19 januari 2017

Op het moment dat wij aankwamen en werden ontvangen door het personeel van Tui hadden wij gelijk onze vakantie gevoel. Het was fijn om op deze manier ontvangen worden en voelde ons hier bij toch net iets specialer dan bij andere maatschappijen na dat wij ingecheckt waren. Konden wij op onze gemak naar de lounge waar wij weer vriendelijk en hartelijk werden ontvangen. De vlucht was heerlijk en heel fijn comfortabel met voldoende aandacht van de vriendelijke stewardessen.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • vriendelijk personeel
  • duidelijke beschrijvingen voor verwachtingen
  • makkelijke boeking systeem

Minpunten Tui

  • star comfort class bij de vlucht naar Orlando deze is namelijk niet beschikbaar maar is wel wenselijk

Bezochte landen

  • usa
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Paradijs (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Renee Kouters op 19 januari 2017

De reis was goed geregeld, op het vliegveld staat iemand je op te wachten. Goede introductie in het hotel, ik ben ziek geweest tijdens mijn verblijf op Dominicaanse Republiek en de reisleiding was zeer behulpzaam!

7,8
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
7 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • betrokken
  • professioneel
  • chique

Minpunten Tui

  • nvt

Bezochte landen

  • dominicaanse republiek
  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Vriendinnen vakantie (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Brigitte Jansen op 19 januari 2017

Als vriendinnengroep genieten we ieder jaar van de voorbereiding: het uitzoeken waar we heen zullen gaan. Hierbij worden we geholpen door de mannelijke medewerker van TUI kantoor Deventer. Dit contact bevalt ons zo goed dat het voor ons een uitje is om samen met hem onze mogelijkheden te bekijken. Mede doordat hij veel over de bestemmingen weet te vertellen. De vakantiereis zelf pakt altijd goed uit.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • aandacht
Aangeraden voor: Vriendengroep, Cultuurliefhebbers