Tui Discovery your smile

Reviews Tui

7,9
8,0 Algemene ervaring
8,1 Boekingsproces
7,7 Reisleiding
8,0 Accommodatie(s)
7,8 Vervoer
7,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 50
  • Aantal waarderingen: 818

Zuid-Afrika beleven met TUI (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Elisabeth de Jong op 19 november 2017

In juli en augustus 2016 hebben wij met TUI een prachtige rondreis gemaakt door Zuid-Afrika. TUI heeft een zorgeloze reis geregeld voor ons. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Betrokkenheid van TUI was 100%, zelfs na thuiskomst. We ontvingen een kaartje van hen via de post en telefonisch werd een evaluatie gedaan. Volledig waar voor ons geld.

Pluspunten Tui

  • communicatie
  • professionaliteit
  • betrokkenheid
  • veiligheid
  • service

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Twee weken Antillen (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Vera Kraehe op 16 november 2017

TUI heeft zorgt tijdens de vluchten altijd goed voor hun passagiers, wij hadden dit keer gratis entertainment tijdens onze vluchten. Eerste keer met de Dreamliner gevlogen, wat een mooi vliegtuig, genoeg beenruimte. We hadden bij aankomst op Curaçao een goed opgeleide hostess, die veel wist te vertellen (dat was de vorige keer wel anders). Het enige verbeterpunt tijdens deze vakantie was dat ze beter hadden kunnen communiceren over onze vertraging en daarbij hun afspraken na hadden moeten komen.

7,8
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Altijd leuk excursies
  • Vriendelijke mensen/personeel
  • Behulpzaam

Minpunten Tui

  • Betere communicatie bij vertraging
  • Eén lijn hebben bij het geven van informatie
  • Callcenter personeel

Bezochte landen

  • Curaçao
  • Aruba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

One happy island (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Marlies Wesdijk op 15 november 2017

Tui Discover your smile. Goede reisorganisatie, veel mogelijkheden door eigen bestemmingen of mooie goedkoop ingekochte verre vluchten/reizen. Voor iedereen een geschikte reis of bestemming. Zeker een aanrader, laat je inspireren door een TUI reisbureau

Pluspunten Tui

  • groot aanbod
  • ver
  • zon
  • wintersport
  • rondreis
  • pakketreis

Minpunten Tui

  • geen

Bezochte landen

  • aruba
  • amerika
  • st maarten
  • curacao
  • dominicaanse republiek
  • mexico
  • jamaica
  • thailand
  • sri lanka
  • abu dhabi
  • egypte
  • gambia
  • senegal
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed geregeld (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Lisanne Bruin op 14 november 2017

Helpen tijdens het boeken door zelf tips te geven over de reis. We wilden de reis naar de westkust helemaal zelf samenstellen dit ging gemakkelijk via het reisbureau. Alles wat we wilde was mogelijk. Er werd goed gekeken naar prijs en kwaliteit van zowel de hotels als vliegreis en de auto.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • leuke excursies
  • groot assortiment
  • mooie hotels
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten Tui

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

auto rondreis (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Silvia Staes-Knoben op 13 november 2017

Een erg goed georganiseerde reis. We kreeg een goed samengestelde map, met routebeschrijvingen, tips en wegenkaarten. De omschrijvingen waren up-to-date en lopen exact. Onderweg hadden we via WhatsApp contact met Alex die onze vragen over de recente aardebevingen en route keuzes beantwoorde.

Pluspunten Tui

  • goed berijkbaar
  • op-to-date info

Bezochte landen

  • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Verschrikkelijk behandeld! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Melinda de Haas op 13 november 2017

Enige goeie eraan was dat er elke dag iemand aanwezig was van tui. Verder zeker onrechtvaardigd behandeld. Geen melding dat onze trip,niet doorging, daarna geen excuses gekregen en nadat we contact hebben gezocht konden ze niet helpen aangezien ze het "te" druk zouden hebben. Ronduit belachelijk.

Minpunten Tui

  • beter luisterend oor bieden

Bezochte landen

  • dominicaanse republiek
  • egypte

Prachtige rondreis Brazilië (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Luna van de Leuv op 12 november 2017

Altijd goed bevallen! Zeker ook deze reis hij was prachtig met Soa Paulo, Iguazu watervallen ook met de Argentijnse kant, Rio de Janeiro en Paraty! Alleen hadden we wel een rommelige reisleider maar dat maakte de reis niet minder mooi!

8,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • veel excursie mogelijkheid
  • goede hulp
  • altijd vriendelijk personeel

Minpunten Tui

  • beter informeren over binnenlandse vluchten in het buitenland

Bezochte landen

  • Cuba
  • Mexico
  • Brazilië
  • Gambia
  • Turkije
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

vakantie naar curacao (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Kirsten van Kessel op 08 november 2017

We hebben onze vakantie met TUI geboekt en alles is heel soepel verlopen, een hele fijne reisorganisatie.
Het brengen en halen naar het hotel ging prima en als we vragen hadden waren zo ook altijd bereikbaar.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • duidelijke website

Minpunten Tui

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • panama
  • curacao
  • maroko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke reis! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Carlijn V oostrum op 06 november 2017

Hele goede reis gehad! Goede accomodaties en een goede,fijne, gezellige reisleider die veel verstand had van het wel en wee in het land! Veel gezien en gedaan en erg veel genoten! :) een echte aanrader!

Pluspunten Tui

  • je krijgt een welkom terg brericht
  • alles goed georganiseerd.
  • juiste informatie gekregen van te voren en tijdens de reis

Minpunten Tui

  • duidelijer aangeven dat eventueel reisleider eerder weg gaat

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Goede service (bezocht in februari 2012)

Review geschreven door Tom Loock op 06 november 2017

Goede hosts! Ik was ziek door de vloek van de Farao. Hier hielpen ze zelfs bij. Daarnaast is TUI een betrouwbare partij en de vluchten waren op tijd. De transfer en excursies zijn ook prima. Het hotel was perfect.

Pluspunten Tui

  • Leuke excursies
Aangeraden voor: Gezinnen

A world in one country!! (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Marissa Vaessen op 05 november 2017

Het was een geweldige rondreis, erg varierend qua landschappen en echt zulke gave en unieke accomodaties!! Dat maakt zo'n indruk op je!
De afstanden die gereden moesten worden waren prima te doen! Enige mindere puntje was dat er weinig wandelingen beschreven stonden in het draaiboek van TUI. Iets waar wij wel van houden!

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • prijs
  • kwaliteit
  • accomodaties

Minpunten Tui

  • draaiboek
  • flexibiliteit

Bezochte landen

  • zuid-afrika
  • canada
  • curacao
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers

Top reisbureau (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Barbara de Bruin op 13 augustus 2017

Echt nooit problemen gehad, ze helpen je overal mee. Alles word perfect voor je geregeld. Wil nooit geen ander meer, ze vinden altijd de perfecte reis voor je. Hotel volgeboekt? Dan snel iets anders geregeld. Super reisbureau en gezellige mensen

Pluspunten Tui

  • correct
  • vriendelik
  • behulpzaam

Minpunten Tui

  • niks geen verbeteounten
  • perfect

Bezochte landen

  • egypte
  • tunesie
  • griekenland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie vakantie (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Ewout Hoogendoorn op 25 juni 2017

Geweldige organisatie. Meerdere keren met ze weggeweest en altijd vlekkeloos gelopen. Op tijd opgehaald op het vliegveld en weer vanuit het hotel. En altijd iemand bereikbaar als je in het hotel zit. Zeker vaker doen!

Bezochte landen

  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mexico met TUI (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Roos Jansen op 31 mei 2017

Mijn allereerste bezoek aan Mexico was met TUI. Goed geregeld, hotel was fijn (The Reef Playacar) en de excursies. Duidelijke informatie vooraf en goed geholpen op het reisbureau. De excursies zijn aan de dure kant in vergelijking met wat je op straat krijgt, maar je bent wel verzekerd van een goed geregelde excursie met Nederlandse gids.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Goed geregeld
  • duidelijk
  • behulpzaam

Minpunten Tui

  • dure excursies

Bezochte landen

  • Mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fijn! (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Madelon Gouman op 16 mei 2017

Alleen binnen Europa gereisd met TUI, maar wel gewerkt op de afdeling Verre Reizen. Fijne reisorganisatie die alles strak regelt. Je kunt je ervan op aan dat ze zorg dragen om jou een zo prettig mogelijke vakantie te bieden

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • servicegericht
  • bereikbaarhed
  • deskundig

Bezochte landen

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tevreden klant! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Lotte Kemper op 16 mei 2017

Eerste keer via een reisorganisatie, maar zeer tevreden. Normaal deden we 'backpack' en zochten we alles zelf uit. Bij TUI was Alles goed georganiseerd, super goed hotel! Door de ervaring met TUI zou ik nogmaals op deze manier een reis boeken.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Personalised trip (bezocht in september 2013)

Review geschreven door Rielle Muller op 13 mei 2017

Bij TUI luisteren ze heel goed naar je persoonlijke wensen. Ze kijken wat er goed bij je budget past en zoeken met je mee. Soms kwam ik zelf met een idee voor een hotel tijden de road trip door de West kust van Amerika. Andere keren kwamen zij met goede ideeën.

Ik ben bij TUI Middelburg geholpen en vond het heel prettig. Met vragen kon ik altijd terecht en kreeg echt het idee dat ze het fijn vonden om me te helpen ipv dat iemand je liever niet helpt.
Zou zo weer mijn reis bij TUI boeken.

Pluspunten Tui

  • Persoonlijk advies
  • luisteren goed
  • Passen zich aan aan je budget

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Jamaica (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Roy Keiserie op 11 mei 2017

Duidelijk vanaf het moment dat we geboekt hadden. Ook gedurende de vakantie goed contact met de reisleiding ter plaatse. Daarnaast erg attent en duidelijke uitleg over alle mogelijke excursies die gemaakt kunnen worden. Sommige excursies werden door Tui zelf piekfijn uitgevoerd.

Pluspunten Tui

  • goede communicatie
  • klantvriendelijk

Bezochte landen

  • suriname
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles prima geregeld! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Marina Gossink op 08 mei 2017

Wij hebben in oktober 2016 een individuele rondreis naar Zuid-Afrika geboekt bij TUI, in de winkel in Beverwijk. Vertrekdatum was in maart 2017. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en zijn uitgebreid geïnformeerd. Men zocht ook uit hoe we bij de KLM van extra services gebruik konden maken.
Steeds als er extra reisbescheiden waren, kregen we een mail of telefoontje en konden we het ophalen. Allerlei extra informatie werd voor ons kosteloos uitgeprint en op al onze vragen hadden ze een antwoord. De reis zelf was prima geregeld, de accommodaties waren perfect en we hebben hierin geen problemen ondervonden. De routebeschrijvingen waren wel wat summier, dat had wat gedetailleerder gekund. We moesten bijvoorbeeld om bij een accommodatie te komen door een toegangspoort omdat de accommodatie in een reservaat lag. Die info ontbrak, waardoor wij ons afvroegen of we wel goed reden. Ook de rit om Lesotho heen was niet zo prettig. TUI heeft de route inmiddels aangepast.
De tips over bezienswaardigheden waren ook heel volledig. Kortom, we zijn erg tevreden over TUI.

Pluspunten Tui

  • goede service
  • complete informatie
  • klantvriendelijk
  • goede tips

Minpunten Tui

  • routebeschrijving erg summier

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mercure Resort Bali - Indonesië (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Mirthe van den Berg op 07 mei 2017

Tui is een klantvriendelijke reisorganisatie die graag met je meedenkt. Goed verzorgde reizen stellen zij beschikbaar waarin zij je begeleiden tot de perfecte vakantie. Van vlucht tot transfer en optionele excursies tot goede lokale eettentjes. Bij problemen of vragen kun je direct terecht bij de Tui-host in het resort of per telefoon. Een fijne reisorganisatie bij wie ik zeker mijn volgende reis zou boeken.

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • klantvriendelijk
  • meedenkend
  • goed georganiseerd
  • goed bereikbaar

Minpunten Tui

  • duidelijke uitleg over transfer en andere geregelde zaken

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers