Win boek 'Backpack Bestemmingen' Oceanie.nl
Like ons op Facebook

Win boek 'Backpack Bestemmingen' - Oceanie.nl

In Backpack Bestemmingen neemt de Nederlandse schrijfster Roëll de Ram, oprichtster van de reisblog WeAreTravellers.nl, je mee de hele wereld over. Zelf maakte Roëll haar eerste backpackreis op negentienjarige leeftijd door Brazilië. In haar boek neemt ze je mee naar Australië, Peru, Indonesië en nog twintig andere landen die op je bucketlist thuishoren. Haar reisverhalen zijn een goede inspiratiebron voor iedere backpacker. 

Hecht jij niet zoveel waarde aan luxe, slaap jij het liefste in een hostel en is het enige wat je nodig hebt de inhoud van een rugzakje? Dan is backpacken jou op het lijf geschreven! In Backback Bestemmingen deelt Roëll niet alleen haar tips voor de leukste bezienswaardigheden, must-sees en avontuurlijke activiteiten, maar neemt ze ook het budget en de paklijst met je door. 

Zo maak je kans om te winnen:

Heb jij nog geen idee wat je volgende bestemming wordt en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Bof jij even! Wij mogen drie exemplaren weggeven van het boek Backpack Bestemmingen. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken. 

In welk land zou jij willen backpacken?

 
Like deze pagina
Sponsors