Oceanie.nl Win boek Ver van huis
Like ons op Facebook

Win boek Ver van huis - Oceanie.nl

We dromen er allemaal weleens van om terug in de tijd te gaan. En al helemaal om te vertrekken naar het zuidoosten van Australië. De Australische auteur Peter Carey neemt je mee terug naar het Australië van 1954. Hij vertelt het verhaal van de onafhankelijke vrouw Irene en haar man Titch, een autoverkoper in Zuidoost-Australië. Samen besluit het stel om deel te nemen aan de Redex Trial, een meedogenloze race rond het land over wegen die geen enkele auto aankan. 

Het boek Ver van huis is een verhaal vol spanning en avontuur, en zet de lezer keer op keer op het verkeerde been. Het werk van Peter Carey is meerdere keren bekroond, onder meer met de Commonwealth Writer’s Prize en de Miles Franklin Literary Award. Ook dit keer neemt hij je mee op een reis vol herkenning over wie we zijn, hoe we hier zijn gekomen en wat we elkaar onderweg hebben aangedaan.

Meer informatie
Boek: Ver van huis
Auteur: Peter Carey
Datum uitgifte: 15 maart 2018
Uitgever: De Bezige Bij
Aantal pagina’s: 352
Prijs: €22,99

Zó maak je kans om te winnen

Wil jij weten hoe het verhaal afloopt? Wij mogen van de uitgeverij drie exemplaren weggeven van het boek Ver van huis. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waarom wil jij dit boek lezen?

Vul hieronder je antwoord in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief.
Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors