Oceanie.nl Win boek Weer Thuis
Like ons op Facebook

Win boek Weer Thuis - Oceanie.nl

Heb jij wel eens een cultuurshock ervaren? Wanneer je naar verre bestemmingen reist word je geconfronteerd met andere culturen die je zo nu en dan een cultuurshock opleveren. Maar het kan ook andersom! In het boek Weer Thuis schrijft Natasja Beumer over de Reverse Culture Shock. 

Natasja is al meer dan twintig keer verhuisd in binnen en buitenland en maakte een wereldreis van een jaar door onder andere Australië, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Chili en Argentinië. Door deze reizen is ze expert in afscheid nemen, loslaten en weer verder gaan. In haar autobiografische boek Weer Thuis schrijft ze over haar reiservaringen en over de omgekeerde cultuurshock die zij bij thuiskomst ervoer. De thema’s die in het boek centraal staan zijn: weggaan en thuiskomen, scheiden en verbinden en de waargebeurde verhalen zorgen voor herkenning. 

Meer informatie:
Weer thuis – Natasja Beumer
Uitgeverij Grenzeloos / VanDorp Uitgevers
Verschijningsdatum: september 2016
Prijs: €16,95
Paperback, 260 pagina’s

Win het boek Weer Thuis

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Natasja over haar Reverse Culture Shock? Van VanDorp Uitgevers mogen wij vijftien exemplaren van het boek Weer Thuis van Natasja Beumer weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

Wanneer en waarom had jij te maken met een cultuurshock? 

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

 
Like deze pagina
Sponsors