Oceanie.nl Jouw vakantie naar Oceanië begint hier!
Like ons op Facebook

Win Insight Guide Australië of Nieuw-Zeeland

Heb jij altijd al Down Under willen gaan om koala’s te knuffelen of droom jij ervan om het land van de kiwi’s met haar prachtige natuur te ontdekken? Dan zijn de Insight Guides Australië of Nieuw-Zeeland wat voor jou!

In deze praktische reisgidsen vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt bij jouw volgende reis door Australië en/of Nieuw-Zeeland. Je leest er alles over de beste restaurants, de leukste winkels en de fijnste feesten en festivals. Daarnaast leer je over de geschiedenis van de landen en wat je moet doen in noodgevallen. Laat je meenemen langs de kust van Australië, reis over het Noorder- en het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland of trek je terug in de Outback van Australië.

De vele kleurenfoto’s in de boeken geven een goed beeld van de bezienswaardigheden die de landen te bieden heeft en met een ruime hoeveelheid aan plattegronden en kaarten zal je er niet snel verdwalen. Een must voor in de rugtas!

 Meer informatie:
Insight Guide Australië + Insight Guide Nieuw-Zeeland
Uitgeverij Cambium BV
Prijs: €24,90
Pagina’s: 400 per boek

Win een Insight Guide Australië of Nieuw-Zeeland

Kun je niet wachten om met een van deze gidsen door Australië of Nieuw-Zeeland te trekken? Van Uitgeverij Cambium mogen wij drie keer een Insight Guide Australië en drie keer een Insight Guide Nieuw-Zeeland weggeven! Beantwoord de onderstaande prijsvraag.

Welke Insight Guide wil jij winnen en waarom?

Vul je antwoord hieronder in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor onze nieuwsbrief. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

 

 
Like deze pagina
Sponsors