Oceanie.nl Win kaartjes Surfana Festival
Like ons op Facebook

Win kaartjes voor Surfana Festival - Oceanie.nl

Heb jij heimwee naar de Australische surfcultuur? Heb je weer eens zin om een golf te pakken? Of mis je die no-worries-mentaliteit van de Ozzies gewoon enorm? Wij weten hóe je dit alles weer eventjes herbeleeft: op het Surfana Festival.

Vier dagen lang worden de duinen van Bloemendaal omgetoverd tot een grote speeltuin. Met drie stages en verschillende internationale artiesten als Sean Koch Trio, Matthew Mole en Current Swell, vergezellen de reggae-beats, jazz-tonen en andere summer sounds je de hele dag. Workshops als golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, acro yoga en wijnproeven zijn het hele weekend te volgen. En heerlijke, betaalbare vegahappen staan op het menu.

Zero waste

Naast de relaxte vibe, gaat Surfana in 2018 ook voor groen. En dat vinden wij tof. Oprichters Lars van der Veen en Maarten Zwetsloot organiseren het festival dit jaar voor het eerst met een zero waste-intentie. Zo eet je van borden van composteerbaar materiaal. Drink je uit hard cups met statiegeld. En bestaat het decor uit volledig gerecycled hout in samenwerking met een bedrijf dat jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt inzet.

Meer informatie:
Surfana Festival
Locatie: Bloemendaal
Datum: 7 tot en met 10 juni 2018
Prijs dagkaart: v.a. €26,50
Weekendticket: €116,50

Win 2 dagkaarten voor zaterdag

Wil jij je weer een dagje onderdompelen in de relaxte surfcultuur? Wij mogen van Surfana Festival twee dagkaarten weggeven voor zaterdag 9 juni. Beantwoord de prijsvraag om kans te maken.

Wie verras jij met een kaartje en waarom?

Vul hieronder je antwoord in. Door mee te doen schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina
Sponsors