VIND JE HOTEL OF HOSTEL IN Frans-Polynesie.

Hotels & hostels Frans-Polynesie

Op zoek naar een hotel of hostel in Frans-Polynesie? Op deze pagina vind je aanbieders van verschillende slaapplaatsen in Frans-Polynesie. Boek nu een hotel of hostel in Frans-Polynesie en slaap zacht.

Tenzing Travel (Kuoni)

Tenzing Travel (voorheen Kuoni) is wederom uitgeroepen tot "Beste specialist in verre reizen". Met meer dan 10 resorts heeft Tenzing Travel Down Under het grootste aanbod voor een vakantie Frans Polynesie. Onze Frans Polynesie-specialisten adviseren u graag vanuit hun eigen passie en ervaring en stellen elke reis samen op basis van uw wensen. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

BEZOEK WEBSITE

Oceanie.nl REIS VAN DE MAAND
Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland

Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland
Bestemming: Australië & Nieuw-Zeeland Reisaanbieder: Djoser

De eerste Nederlanders die in de 17e eeuw Australië bereikten, lieten zich afschrikken door het droge, ruige land en voeren verder naar Nieuw-Zeeland. Pas later bleek wat een prachtige natuur ‘Nieuw Holland’ te bieden heeft: van tropische gebieden in het extreme noorden en droge woestijngebieden in het centrum tot ruige kustlijnen in het zuiden. Australië is een land van extremen waar wij op deze reis het zuidelijke deel van bezoeken. Nieuw-Zeeland is met recht trots op zijn vooruitstrevende natuurbeleid. Het land is één van de schoonste én mooiste ter wereld.

€ 4795,-Bekijk reis >

Partners Oceanie.nl: