Campers Down Under Come and say g'day!

Reviews Campers Down Under

9,4
9,5 Algemene ervaring
9,6 Boekingsproces
9,6 Reisleiding
9,7 Accommodatie(s)
9,2 Vervoer
9,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 15

Vriendelijk, oprecht en duidelijk advies (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Anna Verkuijlen op 15 november 2017

Vriendelijk, oprecht en duidelijk advies voor onze te boeken trip en dat ook nog eens voor een hele goede prijs! Samen met Peter heb ik ons reisplan doorgenomen en op zijn advies eea aangepast. We zijn super blij met onze route en kijken uit naar onze trip (en naar de ervaring van op reis met een camper!).

9,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • oprecht
  • persoonlijk
  • duidelijk

Minpunten Campers Down Under

  • geen

Bezochte landen

  • Australie
  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Kia Ora (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Fred Menge op 13 november 2017

De prima persoonlijke benadering van de klant bij een boeking. Goed advies en nhun uitstekende contacten met de diverse verhuurbedrijven. Ook belangrijk is de manier van samenstellen van de reis. Je kan het zo gek maken als je wilt. Alles wordt geregeld. Wij kwamen op het verhuurstatiin en waren binnen 20 minuten onderweg met onze camper. Geen gezeur met xtra verzekeringen e.d. Alles klopte een verademing.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Minpunten Campers Down Under

  • geen

Bezochte landen

  • usa
Aangeraden voor: Stellen

Top kleinschalige reisorganisatie (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Angelique Kastelijn - de Kruif op 13 november 2017

Top reisorganisatie, persoonlijke tips en adviezen over de reis. Goede adviezen mbt routes en reistijd. Enhousiast kleinschalig reisbureau dat uit vele eigen ervaringen kan putten. Goede directe communicatie.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Australië (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Edwin Oostijen op 11 november 2017

Op dinsdagavond stuurde ik een offerteverzoek. Woensdagochtend werd ik gebeld en 's middag had ik een offerte in de bus. Donderdagochtend stuurde ik een aangepast reisplan. Nadat we 's middags nog afstemming hadden, ontving ik aan het eind van de middag een aangepaste offerte. 's Avonds hebben we geboekt! Dat noem ik meedenken en persoonlijk contact.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Snel schakelen
  • goed meedenken
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Sydney to Adelaide (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Toon van Daalen op 10 november 2017

Campers Down Under heeft ons goed geholpen bij het plannen van onze roadtrip van Sydney naar Adelaide. Alles is duidelijk en goed geregeld. Vragen worden snel beantwoord en wij waarderen het persoonlijke contact.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • lokale bekendheid
  • persoonlijke contact

Minpunten Campers Down Under

  • niet

Bezochte landen

  • australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Judith Brinkman op 11 nov. 2017
9,5

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Miriam Vermeulen-Lijbaart op 10 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marieke Hannen op 10 nov. 2017
9,6

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jeroen Wirtz op 10 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Heidi Havinga op 10 nov. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

nvt

Boekingsproces

8

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Yvonne van Daalen op 10 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Wietske Vervoort op 10 nov. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Karin Janssen op 10 nov. 2017
9,5

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Elien Koster op 23 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Wilbert Vink op 18 dec. 2016
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit