Hotels Samoa

Expedia

Op Samoa word je ’s ochtends wakker door het ruizen van de zee pal naast je hotel. Bij Expedia vind je tientallen hotels in hoofdstad Apai en in de kleinere plaatsjes van de eilandengroep. Boek vandaag nog een accommodatie in Samoa via het online reserveringssysteem van Expedia. Dat kan heel eenvoudig met je credit card en is zo geregeld!

Booking.com

Tijdens een vakantie in Samoa ontwaak je in je hotelkamer door het geluid van de golven van de zee en van het kletterende water van de beroemde watervallen van Samoa. Vind via Booking.com een hotel op de eilanden Upolu of Savai’i en laat de voorpret beginnen!

Hostelworld

Boek je betaalbare overnachting in Samoa online via Hostelworld.com. Je kunt kiezen uit hostels in Apia, Saleapaga en Savaii. Via het reserveringssysteem van Hostelword zie je in één oogopslag hoeveel je kwijt bent aan je overnachtingen en wat de reserveringskosten zijn die je voorafgaand aan je reis dient te betalen. Dit kan via een credit card.

Reviews Samoa

Samoa, Upolu (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Celine Schnur op 05 november 2017

Nog een wat onbekende bestemming voor Nederlanders. Maar zeker één die hoog op een bucketlist moet gaan staan. Zoveel mooie natuur en hele lieve mensen, die je graag op weg helpen.
De hoofdstad is als vele, een drukke plaats. Waar je je souvenirs, eten enz. kan kopen. Buiten de stad wordt het alleen maar mooier. Zoveel groen en bijzondere plekken om te bezoeken. Op het strand slapen in een fale, watervallen, van rotsen glijden, in grotten duiken en in een trench zwemmen (foto). Hun trots voelen bij het bezoekerscentrum en genieten van hun cultuur.
Zelf zeggen ze dat Samoa gemaakt is door God, als je daar bent geweest ga je het bijna geloven. Dit zijn echt eilanden om te bezoeken.

Pluspunten Samoa

  • natuur
  • geld
Ultieme tip: Huur een scooter of ga met de lokale bus naar de toeristische plekken. Dan zie je het meest.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Frans-Polynesië kenner
Reis van de maand
Sydney, koala’s, regenwouden en strand in Australië - va € 3499
Sydney, koala’s, regenwouden en strand in Australië

25-daagse familiereis Australië

  • Een gezinsvakantie waarbij tropische stranden worden afgewisseld met natuur
  • Je volgt de prachtige kustlijn met witte stranden en baaitjes
Bekijk reis
Sponsors