Tui Discovery your smile

Reviews Tui

7,9
8,0 Algemene ervaring
8,1 Boekingsproces
7,7 Reisleiding
8,0 Accommodatie(s)
7,8 Vervoer
7,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 29
  • Aantal waarderingen: 801

Mijn vrouw is weggeweest en het was top met tui kun je plezierig reizen . (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Ben van de Haak op 25 januari 2017

Tui is geweldig. De vliegreis was prima. We hadden een uurtje vertraging maar dat hebben we in de lucht ingehaald. Ook de verzorging in het vliegtuig was geweldig. En de makkelijke manier van het boeken en de transfers alles was voor mij een 10 waard .

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • st maarten
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers

Onze eerste reis samen (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Michelle Gijaerts op 25 januari 2017

We werden op het vliegveld goed ontvangen en kregen gelijk duidelijke informatie. De eerste dag kregen we ook algemene informatie van iemand van tui en welke tripjes we konden doen. Alles was erg duidelijk. We konden ook altijd bij iemand van tui terecht in het hotel.
De site om te boeken is ook duidelijk en goed.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Fijn personeel
  • goede boekingsite

Bezochte landen

  • Mexico
  • bali
  • kaapverdië
  • mauritius
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Grootste reisorganisatie met hoge kwaliteit aan service (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Melanie Michler op 24 januari 2017

TUI is sterk in hun bestemming te promoten. Zo is er op hun website uitgebreide informatie te vinden voor de vakantieganger. Ook is de service ter plaatse van kwaliteit. De reisbegeleider is goed aanwezig en zorgt graag voor de gasten. Daarnaast hebben zij een ruim aanbod aan excursies voor jong en oud. Tot slot vind ik de reisbureaus een goede aanvulling voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke reisspecialisten. De TUI reisbureaus zijn mooi en modern aangekleed en brengt de klant gelijk in een heerlijke vakantiesfeer. Ik krijg in elk geval van TUI zeker een smile op mijn gezicht!

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • exclusieve excursies
  • service in een hoog vaandel
  • persoonlijke reisspecialisten

Minpunten Tui

  • Richten op video content
  • Meer aanwezig zijn op social media

Bezochte landen

  • Aruba
  • Indonesië
  • Singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers

Heerlijke dagen in Berlijn dankzij Tui (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Edwin Mulder op 24 januari 2017

Berlijn is een heerlijke stad, waar we met het gezin na de Kerst lekker konden bijkomen. Dankzij Tui hadden we Hotel Hamburg geboekt, in het centrum in de buurt van de Gedächtniskirche. Zij hadden een leuke aanbieding: drie nachten voor de prijs van twee. Alles was nog fijn in kerstsfeer en de gehele stad zag er feestelijk uit. Bus 100 stopte vlak voor ons hotel en leidde ons langs alle hoogtepunten. Met behulp van de AB vervoer kaart 72 uur - van te voren bij Tui online geboekt - konden we optimaal gebruik maken van tram, bus en metro en konden we zoveel mogelijk zien in 4 dagen. 's Avonds lekker in de buurt eten, shoppen en oa Muur en Tv Toren bezocht. Vergeet niet de heerlijke Kuchen en Currywurst! Kortom, een heerlijke tijd met elkaar in Berlijn. Sterker nog, we gaan dit jaar nog een keer. Zoveel heeft Berlijn te bieden!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Lekker gemakkelij online en ondersteuning van het plaatselijke Reisbureau. zij hebben de ervaring
  • die je nog op internet mist.

Minpunten Tui

  • Graag de AB OV kaarten vooraf opsturen. dan kun je bij aankomdt er meteen gebruik van maken. Nu moet je ze eerst elder in de stad ophalen en daarvoor heb je de bus nodig..

Bezochte landen

  • Verenigde Staten
  • Turkije
  • Aruba
  • Indonesie
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Heel fijn! (bezocht in juli 2009)

Review geschreven door Denise de Bruijn op 23 januari 2017

Tui is een ontzettend fijne reisorganisatie! Ik werd op het reisbureau al onwijs vriendelijk geholpen! En mijn reis daarna was perfect. Het was precies zoals op de foto en het weer was heerlijk. Ook werd ik heel goed geholpen door de reisleiding. We zijn ook zeker naar de bijeenkomst geweest. Wat erg handig was, we kregen daar veel informatie over onze reis en excursies. En de terugreis was ook prima geregeld zonder vertraging! Het is wel al een hele tijd geleden.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • klanvriendelijk
  • excursies
  • bijzonder
  • goeie vlucht

Minpunten Tui

  • niks eigenlijk
  • misschien afspraken bij mensen thuis

Bezochte landen

  • marokko
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amazing (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Lisa Visser op 20 januari 2017

De vlucht was enorm goed geregeld. De service aan boord was top en het personeel was zeer klantvriendelijk. De accommodatie was ook totaal geen teleurstelling. Het was een geweldig hotel op een mooie locatie en ook daar was alles tip top in orde. De hostess hebben wij echter niet echt gezien. Deze informatie was nog een beetje onduidelijk, dus mijn tip zou zijn om deze informatie beter kenbaar te maken naar de klanten toe. De informatie voor de terugreis was wel heel duidelijk. Al met al een goed geregelde reis.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goed georganiseerd
  • vriendelijk personeel
  • duidelijke informatie over de reis

Minpunten Tui

  • De hostess mag meer in beeld komen en ook informatie over haar mag duidelijker naar voren komen

Bezochte landen

  • Kaapverdië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Goede service (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Dirk Snoeren op 19 januari 2017

We hadden een reis geboekt met Tui naar Egypte. Een all-inclusive vakantie in een niet te duur hotel. Een simpel 3 sterren hotel met een zwembad, maar weinig bijzonders. Een week voor we vertrokken keek ik naar recensies van mensen die net terug kwamen. Tot mijn grote schrik las ik alleen maar dingen zoals "Horror hotel" en "Annuleer nu het nog kan!".

Redelijk gespannen belde ik naar TUI. Ik zag onze vakantie al in het water vallen. De medewerkster was zeer vriendelijk en vroeg mij waar ik die recensies had gelezen. Ik verwees haar naar de sites waar ik het had gelezen. Ze zou er verder mee aan de slag gaan, maar kon niks garanderen.

Twee dagen later werd ik gebeld. Ze waren het met ons eens en we kregen een alternatief aangeboden op kosten van TUI. We kregen een kamer in een 5 sterren resort! Het was een schitterend hotel met goed eten en nette service. Dit was service die TUI ons niet hoefde te leveren. We hebben er een heerlijke vakantie gehad en boeken voortaan altijd met TUI.

8,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goede service
  • goede vluchttijden

Minpunten Tui

  • Eten en drinken aan boord van het vliegtuig

Bezochte landen

  • Egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Relaxd bij aankomst op Schiphol en perfect geregeld (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Remy Zuidland op 19 januari 2017

Op het moment dat wij aankwamen en werden ontvangen door het personeel van Tui hadden wij gelijk onze vakantie gevoel. Het was fijn om op deze manier ontvangen worden en voelde ons hier bij toch net iets specialer dan bij andere maatschappijen na dat wij ingecheckt waren. Konden wij op onze gemak naar de lounge waar wij weer vriendelijk en hartelijk werden ontvangen. De vlucht was heerlijk en heel fijn comfortabel met voldoende aandacht van de vriendelijke stewardessen.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • vriendelijk personeel
  • duidelijke beschrijvingen voor verwachtingen
  • makkelijke boeking systeem

Minpunten Tui

  • star comfort class bij de vlucht naar Orlando deze is namelijk niet beschikbaar maar is wel wenselijk

Bezochte landen

  • usa
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Paradijs (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Renee Kouters op 19 januari 2017

De reis was goed geregeld, op het vliegveld staat iemand je op te wachten. Goede introductie in het hotel, ik ben ziek geweest tijdens mijn verblijf op Dominicaanse Republiek en de reisleiding was zeer behulpzaam!

7,8
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
7 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • betrokken
  • professioneel
  • chique

Minpunten Tui

  • nvt

Bezochte landen

  • dominicaanse republiek
  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Vriendinnen vakantie (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Brigitte Jansen op 19 januari 2017

Als vriendinnengroep genieten we ieder jaar van de voorbereiding: het uitzoeken waar we heen zullen gaan. Hierbij worden we geholpen door de mannelijke medewerker van TUI kantoor Deventer. Dit contact bevalt ons zo goed dat het voor ons een uitje is om samen met hem onze mogelijkheden te bekijken. Mede doordat hij veel over de bestemmingen weet te vertellen. De vakantiereis zelf pakt altijd goed uit.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • aandacht
Aangeraden voor: Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Kerst in Punta Cana op de Dominicaanse Republiek (bezocht in december 2014)

Review geschreven door Irene Bronsema op 19 januari 2017

We zijn naar het reisbureau van TUI gegaan en hebben daar onze wensen ten aanzien van een vakantie voorgelegd. TUI kwam met een prachtige locatie in de Dominicaanse Republiek. We hebben een geweldige vakantie gehad en ook de reis er naartoe was goed geregeld!

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goede inleving ten aanzien van je wensen.
  • alles tot in de puntjes geregeld.
  • nemen alle tijd

Minpunten Tui

  • nvt

Bezochte landen

  • zuid Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen

Vriendelijke reisleiding (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Lilian Olijve op 19 januari 2017

Vriendelijke reisleiding, erg down to earth, houden van een grapje! Er was niemand die naar de informatiebijeenkomst kwam behalve ik en ik kreeg alle aandacht en tijd. Ze gaf mij veel persoonlijke tips en was gewoon super vriendelijk! Daarnaast heeft ze ons ook goed geholpen met het vinden van een arts voor een medisch probleem. Echt top! daarnaast precies een hotel gehad zoals werd aangegeven. Zo kwamen we niet voor verassingen te staan!

8,3
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Goede reisleiding
  • duidelijk georganiseerd
  • geen verassingen

Minpunten Tui

  • nog niet opgemerkt

Bezochte landen

  • turkije
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Fantastisch nazomer vakantie op Ibiza, geboekt bij Tui (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Eric & Monique Dijkema op 16 januari 2017

Geboekt via een reisbureau, die dit hotel op Ibiza aanbeveelde. Geweldig hotel met een super ligging aan de baai op Ibiza. Heerlijk genoten met z'n tweeën op dit heerlijk relaxte eiland met haar mooie stranden en natuur.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen

Prive rondreis met TUI (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Sharon Wessels op 16 januari 2017

Persoonlijke aandacht tijdens de reis van de lokale reisleider. Deze reisleider had heel veel kennis over het land en liet ons de meest prachtige plekken van het eiland zien. De vakantie begon al bij de vlucht met Emirates.

Pluspunten Tui

  • Bijzondere reis
  • Persoonlijke aandacht
  • Lokale reisleiding

Minpunten Tui

  • Geen

Bezochte landen

  • Azië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zonvakantie Bali met excursies (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Monique Tomei op 28 december 2016

Het boeken van de reis was erg leuk. De medewerkster kon erg veel vertellen over de plaatsen en accommodaties, omdat zij zelf al vele malen op Bali was geweest. Ook de reisleiders in Bali waren vriendelijk en professioneel en spraken goed Nederlands. Hotels waren goed en comfortabel. Het eerste hotel was een klein, maar het personeel was supervriendelijk en de service goed. Het tweede hotel was een luxe hotel, direct aan zee en aan de boulevard. Er waren wat problemen met onze kamer, maar dat is toen netjes opgelost. We kregen een andere kamer en we mochten de kamer behouden tot ons vertrek. Dat was heel prettig, aangezien wij pas om 23.00 vertrokken. Wij hadden zes excursies geboekt naar verschillende plekken. Deze waren erg goed geregeld. We werden opgehaald van ons hotel en weer netjes teruggebracht. Tijdens onze tripjes kregen we allen een papier met daarop een plattegrond waar wij die dag naartoe gingen. De gidsen waren vriendelijk, spraken goed Nederlands en gaven veel informatie. Kortom reizen met Tui is voor herhaling vatbaar!

8,2
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goede service en hulp bij problemen
  • mefewerkers van Tui vriendelijk en spreken goed nederlands
  • leuke en afwisselende excursies
  • goede accomodaties

Bezochte landen

  • Amerika
  • Colombia
  • Israel
  • Egypte
  • Thailand
  • Rusland
  • Engeland
  • Ierland
  • Schotland
  • Belgie
  • Luxemburg
  • Frankrijk
  • Spanje
  • Portugal
  • Duitsland
  • Turkije
  • Oostenrijk
  • Kroatie
  • Griekenland
  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Dominicaanse Repuliek (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Janneke Marissink op 27 december 2016

Prima prijskwaliteitverhouding als je normaal in Europa reist, is de vliegtijd lang, maar wel prettig.
Wij gaan altijd maar 7-10 dagen, dus vrij kort maar wel 4-5 keer per jaar. We zijn wel van plan om een langere reis te maken.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • fijn vliegen
  • service
  • reisleiding

Bezochte landen

  • Gambia
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een bij TUI geboekte cruise door de Carribbean vanuit Miami, geweldig! (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Mara Den Teuling op 24 december 2016

Uitstekende communicatie, alles prima verzorgd. Van het hotel in Miami tot de cruise en alle transfers. De cruise was fantastisch, nooit gedacht dat we het zo leuk zouden vinden. Maar ook Miami was geweldig. Wij hebben de smaak met betrekking tot Amerika te pakken en gaan komend voorjaar naar New York. Ook weer met TUI, dan weten we zeker dat alles goed geregeld is!

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Dubai
  • Mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Duidelijkheid (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Anne Blauwiekel op 22 december 2016

Goed geregelde accommodatie. Goede informatie over de vlucht en adviezen over auto huur. Duidelijkheid in de gids over het land en de mogelijkheden over verschillende routes is heel fijn en brengt je op ideeën.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • goede hotels

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Altijd vertraging (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Alexandra Swieserijn op 22 december 2016

Tui kan nog veel leren, vooral over op tijd vertrekken! Vliegreis zelf wel oké, wel moeten bijbetalen voor de koffer, zitplek, filmpje kijken en maar een drankje (water) op een reisduur van 8 à 9 uur is niet veel. Accommodatie was prima (villa), groot met privézwembad en schoon.

6,3
5 Algemene ervaring
6 Boekingsproces
5 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
6 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Rechtstreeks naar Florida

Minpunten Tui

  • communicatie
  • vertragingen
  • service in vliegtuig
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Wij gaan al jaren met Tui en vinden dit gewoon de beste reisorganisatie (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Jolanda Ruijsch op 18 december 2016

Alles is altijd goed geregeld, zowel in het vliegtuig als op de eindbestemming. Ze hebben een groot assortiment aan accommodaties, dus er is voor iedereen wel wat bij. Als je problemen hebt op je vakantieadres kun je makkelijk contact opnemen met de hostes.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Budget reizigers