Beste reistijd Fiji

Beste reistijd Fiji

Wat is de beste reistijd voor Fiji?

De beste tijd om naar Fiji te gaan is tussen mei en oktober, in de winter van Fiji. Het is dan het droge seizoen, wat betekent dat de lucht onbewolkt is. De temperatuur ligt zelfs in de winter rond de 25 graden. In deze tijd trekken echter veel toeristen naar Fiji, dus de prijzen schieten omhoog.

In oktober en in februari en maart is Fiji een stuk goedkoper, omdat de schoolvakanties op Fiji en in Australië voorbij zijn. Je regelt dan gemakkelijk hoge kortingen. Eind oktober en begin november is de temperatuur heerlijk en het is bovendien nog droog. Bovendien vindt dan het hindoefestival Diwali plaats. Het hele land staat op zijn kop en de feestvierende aard van de inwoners van Fiji komt dan bovendrijven. Als je rond deze tijd op Fiji bent, zie je het allerbeste dat het land te bieden heeft.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Fiji

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors