Accommodaties Fiji

Accommodaties Fiji

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Fiji heeft accommodaties voor elke smaak en budget. Van de luxe resorts bij Nadi tot kleine strandhutjes op de meest afgelegen eilanden. Het kan voordelig zijn om de accommodatie tegelijk met een vlucht te boeken. Je kan beter één nacht boeken en dan met het hotel een goedkopere prijs regelen. Het reisbureau krijgt namelijk commissie over het aantal nachten dat je in het hotel slaapt, waardoor je overnachting duurder wordt. In de rustige maanden (tussen februari en maart en in november) als de schoolvakanties op Fiji en in Australië afgelopen zijn, regel je gemakkelijk aantrekkelijke kortingen met de hotels.

Hotel

Van kleine hotels tot enorme resorts, waar luxe tot een kunst verheven is. Op Fiji is accommodatie in overvloed aanwezig, al doe je er goed aan om in het hoogseizoen ruim op tijd te reserveren. Sommige resorts richten zich specifiek op pasgetrouwden op huwelijksreis. Andere resorts laten geen kinderen toe, of richten hun amusement juist op de allerkleinsten.

ZELF NAAR Fiji?

Bekijk alle 8 reizen naar Fiji

Bed & Breakfast en Hostels

Als je iets anders dan de enorme resorts wil, kom je terecht bij de kleinere bed & breakfasts en hostels. De accommodatie is een stuk minder luxe, maar je zit vaak op een schitterende plek, midden in de natuur. Vooral lodges in het regenwoud zijn een aanrader, waarbij je 's nachts in slaap valt terwijl je miljoenen krekels hoort tsjirpen.

Wat is een typische accommodatie in Fiji?

In heel Fiji vind je lodges, die worden gerund door families. Je overnacht in bungalows, die gebouwd zijn in de stijl van Fiji. Deze bure, zoals de huisjes heten, hebben vaak een klein keukentje en een badkamer. Je ontbijt met de gastheer en -vrouw, terwijl ze je van alles over hun eiland vertellen.

Reizen Fiji

Specialisten Fiji

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Caledonië kenner
Sponsors