Paspoort en visum Vanuatu

Paspoort en visum Vanuatu

Reis je binnenkort naar Vanuatu, of via Vanuatu naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Vanuatu.

Heb ik een visum nodig voor Vanuatu?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal één maand (dertig dagen) in Vanuatu verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan één maand in Vanuatu verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het consulaat van Vanuatu in Parijs. Vanuatu heeft geen ambassade of consulaat in Nederland.

ZELF NAAR Vanuatu?

Bekijk alle 2 reizen naar Vanuatu

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Vanuatu, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Vanuatu vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Vanuatu

Bij aankomst in Vanuatu moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Vanuatu

Specialisten Vanuatu

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Caledonië kenner
Sponsors