Pacific Island Travel Oceanië specialist

Reviews Pacific Island Travel

8,7
8,9 Algemene ervaring
8,9 Boekingsproces
8,5 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,8 Vervoer
8,5 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 19
  • Aantal waarderingen: 37

Rondreis Nieuw-Zeeland (bezocht in januari 2013)

Review geschreven door mattanja de graaff op 17 januari 2018

We hadden al vliegtickets gekocht en toen wilden we ook nog een rondreis maken. Bij Pacific Island Travel konden we toch nog instromen ondanks dat de reis al begonnen was, dit kon bij veel reisorganisaties niet.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • heel meedenkend personeel

Minpunten Pacific Island Travel

  • geen

Bezochte landen

  • new zealand
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Niet duur goed geregeld (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Linda Stoevelaar op 01 januari 2018

Via Pacific Island Travel mijn vluchten, auto huur en eerste overnachtingen geboekt. echt een prima prijs voor wat er in zat! Indien je vragen hebt reageerde ze snel en bereid om het uit te zoeken voor je.
Fijne service.

9,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • prijs kwaliteit
  • flexibel boeken

Bezochte landen

  • new zealand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Californië en Hawaii (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Bert Borst op 31 december 2017

PIT mag meer aandacht schenken aan de hotels op het vasteland van de USA. De reisbeschrijving langer van tevoren toesturen is wenselijk. Je kan dan rustiger alles van tevoren plannen. Hawaii is fantastisch en de hotels daar waren een stuk beter.

6,0
5 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
nvt Reisleiding
6 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Minpunten Pacific Island Travel

  • Meer aandacht besteden aan klachten

Bezochte landen

  • Amerika

Prachtige op maat gemaakte reis naar de Cookeilanden en Nieuw-Zeeland (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Alison Haanen op 31 december 2017

Op maat gemaakte reis, geheel naar eigen wensen ingevuld. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Je hoeft niet je hele reis van dag tot dag helemaal gepland en geboekt te hebben als je dat niet wil, dus dat geeft ook vrijheid.

9,4
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Cookeilanden
  • Amerika
  • Nieuw-Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Nieuw-Zeeland per camper (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Gert-Jan Verboog op 30 december 2017

Ze gaven prima advies op maat. Er waren veel partijen bij betrokken, maar alles was goed geregeld en gecommuniceerd. Ik ben zodanig tevreden dat ik in 2018 weer met PIT naar Nieuw-Zeeland afreis. Dit keer een individuele wandelreis.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • goede afspraken en communicatie

Bezochte landen

  • new zealand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Tot in de puntjes verzorgd (bezocht in december 2013)

Review geschreven door Sonja Troost op 30 december 2017

Tot in de puntjes verzorgd met ad hoc oplossingen en fantastische accommodaties! Persoonlijk contact over reisplan en altijd proberen deze naar de zin te maken van de klant. Ook openstaan voor wat mindere reviews en deze ook aanpakken (bijvoorbeeld mindere accommodatie)!

9,6
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • fiji
  • samoa
  • amerika
  • indonesie
  • australie
  • nieuw-zeeland
  • cook-eilanden
  • jamaica
  • cuba
  • dominicaanse republiek
  • bahama
  • ijsland
  • kenia
  • suriname
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige ervaring deze 5-weekse reis (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Diny Herben-van Der Helm op 28 december 2017

Onze reis naar volle tevredenheid aangeboden. Alle bed & breakfasts goed gekozen. Alle info over wat waar te zien of te doen is, is heel duidelijk. De route stond duidelijk op papier. Wij konden ons niet beter wensen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • china
  • nieuw Zeeland
  • bora bora
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers

Huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Lianne Meijer op 28 december 2017

Informatievoorziening was goed. Voor de reis konden vragen rustig gemaild worden waarop er persoonlijk gereageerd werd en veel dingen in overleg mogelijk was. We hadden een reis geboekt waarin we zelf de route kunnen uitstippelen met de gehuurde camper. De vluchten, camper, hotel bij aankomst (1e nacht) en ticket voor de ferry van het Zuidereiland naar Noordereiland was door Pacific Island Travel georganiseerd. Alles voldeed aan onze wensen en er was goed overleg mogelijk. Al met al door Pacific Island Travel een onvergetelijke huwelijksreis gehad! Echt een aanrader!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • goede communicatie via mail
  • net hotel
  • veel in overleg mogelijk

Minpunten Pacific Island Travel

  • we moesten zelf navraag doen of er nog andere opties campers (types) waren waarna uiteindelijk toch nog een versie meer naar ons zin beschikbaar was (dat was wel weer fijn)

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Prima geregeld. Alle vluchten, accommodaties klopten. Héérlijk (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Christiene Krouwels-Coblens op 24 december 2017

Goed contact met dezelfde medewerker. Marloes was ons aanspreek punt en kon met al mijn vragen en onzekerheden bij haar terecht zodat het een droomvakantie werd waar ik járen naar uitgekeken had.
Door het overleg en zelfs een keer langskomen in Amsterdam heeft veel aan het voorbereiden van onze reis bijgedragen. We hebben veel van onze wensen kunnen voorleggen en alles is uitgekomen.

Pluspunten Pacific Island Travel

  • alle hotels in het centrum of op minimale loopafstand.
  • de georganiseerde outback tour
  • alles in goed overleg zodat de reis op onze wensen is afgesteld

Minpunten Pacific Island Travel

  • geen

Bezochte landen

  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Reis door Australië en Nieuw-Zeeland. (bezocht in november 2013)

Review geschreven door Clement Castricum op 24 december 2017

Het was een reis zonder zorgen. Alles klopt en alles was geregeld. De goede 'no worries' mentaliteit. PIT nam zorgen uit handen zodat wij ons konden richten op de plezierige dingen, het reizen en genieten.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • goed vervoer
  • Korte lijnen
  • Bereikbaar

Bezochte landen

  • Amerika
  • Costa Rica
  • Egypte
  • Peru
  • Thailand
  • Canada
  • Guatamala
  • Honduras
  • Brazilië
  • Equador
  • Galapagos
  • Vietnam
  • China
  • Australië
  • Nieuw Zeeland
  • Indonesië
  • Sri Lanka
  • Gambia
  • Marokko
  • Tunesië
  • Israel
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis Hawaii (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Ruud van den Berg op 03 december 2017

We zijn een maand weggeweest, 4 eilanden van Hawaii bezocht. De gehele reis van vluchten, hotels en autohuur samen met alle informatie wat te doen heeft ervoor gezorgd dat dit een reis was om nooit meer te vergeten.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • Bestemmingen
  • Informatie
  • Goed geregeld

Minpunten Pacific Island Travel

  • Geen

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reiziger is nr 1 (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Inge Conradi op 21 november 2017

Met deze organisatie hoef je niet bang te zijn dat je iets mist. Het fijne vond ik dat ze samenwerken met hun klant. Je vertelt wie je bent en waar jij van houdt. Op basis daarvan stellen zij iets samen. Echter heb ik bij deze organisatie veel invloed gehad op het invullen van de reis. Sommige dingen wilde ik anders of langer of niet en zij keken dan goed naar welke plek dan beter was. Ook de overnachtingen waren goed geregeld en afwisselend, van hotel naar motel. Het enige wat iets minder was, was het regelen van de huurauto. Ze gaven ons een veel te kleine auto voor het gezelschap met wie ik was. Dus we moesten ter plekke een andere auto regelen. Een reis creëer je zelf, maar als je start soepel is dan stelt dat zeker gerust. En deze organisatie heeft dat zeker gedaan.

Pluspunten Pacific Island Travel

  • Goede overnachtingen
  • Goede afstanden bepaald voor de auto
  • Plekken die bij de persoon passen

Minpunten Pacific Island Travel

  • Huurauto

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Huwelijksreis Hawaii!! (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Rik Menting op 21 mei 2017

Goede reisorganisatie die je adviseert uit eigen ervaringen. Hun medewerkers komen jaarlijks op de bestemmingen die ze aanbieden. De communicatie is snel, duidelijk, persoonlijk en op maat. De informatievoorziening is uitgebreid en op orde. Prijs-kwaliteit goed op orde. Ze zorgen voor een zorgeloze vakantie.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • ervaring
  • maatwerk
  • zorgeloos
  • prijs-kwaliteit

Minpunten Pacific Island Travel

  • Meer kantoren

Bezochte landen

  • Oahu
  • Kauai
  • Maui
  • Big Islad
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super georganiseerde reis (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Carien Cassee-Grimbergen op 26 februari 2017

De door deze reisorganisatie gekozen B&B's waren stuk voor stuk perfecte plekken, de reisbeschrijving was, op een kleine misser, waar zij overigens niets aan konden doen, ook perfect. Een absolute aanrader dit Pacific Island Travel!

Pluspunten Pacific Island Travel

  • men begrijpt en
  • vertaalt
  • wensen

Minpunten Pacific Island Travel

  • geen

Bezochte landen

  • nieuw zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veelzijdig Australie (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Marloes Deelen op 18 januari 2017

Prettige reisorganisatie, zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zijn zeer behulpzaam en persoonlijk met het geven van advies en opstellen van reisschema's. Geven het eerlijk aan als er trips en uitstapjes ter plekke goedkoper te boeken zijn, dan vooraf alles vastleggen.

7,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • Geholpen door ervaringsdeskundige
  • Leuke bouwstenen
  • zorgeloos op vakantie

Minpunten Pacific Island Travel

  • Twee kantoren in Nederland daardoor moeilijk bereikbaar

Bezochte landen

  • Australie
  • Indonesie
  • Kaapverdie
  • Bonaire
  • Curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers

Huwelijksreis waardig! (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Rik Menting op 22 december 2016

De reisorganisatie heeft een duidelijke site, mogelijkheid tot het aanvragen van een overzichtelijke brochure die ook snel in huis is. Na wat onderzoek heb je de mogelijkheid je wensen in te vullen op een vragenformulier. Hierop wordt een juist passend reisvoorstel gemaakt en op eigen initiatief van de organisatie met je contact opgenomen. Dit wordt direct je eigen contactpersoon met veel eigen ervaring over de gewenste locatie. Hierdoor was het gevoel meteen goed, we waren namelijk op zoek naar een professionele reisorganisatie zodat de huwelijksreis perfect zou worden. Omdat de locatie Hawaii vanuit Nederland niet veel bezocht wordt is er beperkte informatie beschikbaar. Het is toch een land ver, erg ver weg dus je wilt wel safe zitten en weten dat je in een warm bad terecht komt, nou dat was het!. De vluchten, autohuur en hotels waren allemaal goed geregeld, we hebben nergens problemen mee gehad. Vouchers waren duidelijk, compleet en werden overal direct geaccepteerd. Zelfs de hotels waren op de hoogte dat het onze Huwelijksreis was, Top!

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • Aandachtig
  • Professioneel
  • klantgericht
  • Ervaren

Minpunten Pacific Island Travel

  • Persoonlijk gesprek met je eigen contactpersoon in het nabijgelegen kantoor

Bezochte landen

  • Hawaii
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Onvergetelijk down under (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Hans van Dijk op 19 december 2016

Na inventarisatie van onze wensen is een reis op maat aangeboden, goed georganiseerd, zonder strubbelingen onderweg, alles perfect geregeld.
En dat scheelt veel narigheid onderweg. Volgende keer naar verre bestemmingen? Weer met PIT!

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • persoonlijke aandacht
  • reis op maat

Minpunten Pacific Island Travel

  • geen
Aangeraden voor: Luxe reizigers

Boven verwachting / beyond expectations (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Paul Paulusma op 18 december 2016

Onze wens was een combinatie van familiebezoek in Sydney en een reis per camper langs de oostkust van Australië, met een stop over in Hong Kong. PIT heeft ons zeer professioneel geadviseerd (type camper, de te bezoeken plaatsen, waar beginnen en waar eindigen, etc.) en een offerte gedaan die perfect aansloot op onze wensen. Ook het vervolg (boeking, tickets, reisdocumentatie, etc.) is perfect verzorgd. Dat bleek ook wel: de reis is perfect en geheel naar wens verlopen, zonder enige concessie.

9,4
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Pacific Island Travel

  • goed luisteren
  • professioneel advies
  • ervaringsdeskundig
  • maatwerk

Minpunten Pacific Island Travel

  • niet van toepassing (perfect)

Bezochte landen

  • australie
  • 2x stop over Hong Kong
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles klopte (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Christiene Krouwels-Coblens op 09 december 2016

Vorig jaar de reis naar Australië besproken met een medewerker van Pacific Island Travel en onze wensen voorgelegd. Alles was prima geregeld, de tickets, de camper, de hotels, de binnenlandse vlucht en de Outback-tour met Wayoutback.com. We hebben afgelopen oktober/november een onvergetelijke reis gemaakt met als een van de hoogtepunten de Outback tour. Back-to-basic en slapen onder de sterrenhemel, een ervaring om nooit te vergeten.

Pluspunten Pacific Island Travel

  • Tijd voor al je vragen
  • , goede prijs kwaliteit verhouding

Bezochte landen

  • Israel
  • Canada
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Ton Boekhout op 02 jan. 2018
9,0

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ingrid van der Werff-Heuvelink op 01 jan. 2018
8,3

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Diana Cremers op 28 dec. 2017
9,8

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Wim De Viet op 28 dec. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jan Bakker op 24 dec. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Patricia Gort op 24 dec. 2017
9,8

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Annemiek Trommelen op 30 okt. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Grethe Blankert op 30 okt. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Sjaak van Gerven op 30 okt. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marc Verkooijen op 30 okt. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Rien Hogerwerf op 30 okt. 2017
9,0

8

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Freek Reinders op 28 okt. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ankie van der Helm op 25 jan. 2017
7,5

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

nvt

Prijs-kwaliteit
Waardering door Lies van de Werken op 25 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Patrick bosschart op 24 jan. 2017
8,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Niek van Hoof op 22 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Nicole Tromp op 22 jan. 2017
8,7

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Evelien Menting op 19 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Rik Menting op 22 dec. 2016
8,8

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Theo Jong op 18 dec. 2016
8,3

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ute Hammer op 18 dec. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Robert van Hengel op 07 nov. 2016
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit