Paspoort en visum Frans-Polynesie

Paspoort en visum Frans-Polynesie

Reis je binnenkort naar Frans-Polynesië, of via Frans-Polynesië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Frans-Polynesië.

Heb ik een visum nodig voor Frans-Polynesië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Frans-Polynesië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Frans- Polynesië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de Franse ambassade in Den Haag. Omdat Frans-Polynesië een overzees gebied van Frankrijk is, verloopt je visumaanvraag voor Frans-Polynesië via de Franse ambassade.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Frans-Polynesië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Frans-Polynesië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Frans-Polynesië

Bij aankomst in Frans-Polynesië moet je paspoort nog minimaal drie maanden geldig zijn.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Frans-Polynesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors