Paspoort en visum Frans-Polynesie

Paspoort en visum Frans-Polynesie

Reis je binnenkort naar Frans-Polynesië, of via Frans-Polynesië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Frans-Polynesië.

Heb ik een visum nodig voor Frans-Polynesië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Frans-Polynesië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Frans- Polynesië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de Franse ambassade in Den Haag. Omdat Frans-Polynesië een overzees gebied van Frankrijk is, verloopt je visumaanvraag voor Frans-Polynesië via de Franse ambassade.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Frans-Polynesië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Frans-Polynesië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Frans-Polynesië

Bij aankomst in Frans-Polynesië moet je paspoort nog minimaal drie maanden geldig zijn.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Frans-Polynesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors