Goedkoop bellen & Internet Nieuw-Caledonie

Goedkoop bellen & Internet Nieuw-Caledonie

Hoe kan ik goedkoop bellen in Nieuw-Caledonië?

Om in Nieuw-Caledonië goedkoop mobiel te bellen, koop je een simkaart in een van de postkantoren. Met een prepaidkaart van OPT bel je goedkoper dan met een buitenlandse mobiele telefoon. In internetcafés bel je met Skype gratis via internet.

Wat is het netnummer van Nieuw-Caledonië?

Het netnummer van Nieuw-Caledonië is 00 (+) 687.

Waar koop ik een simkaart?

Postkantoren verkopen prepaid simkaarten van verschillende bedrijven. Daarmee kun je bellen en gebeld worden in Nieuw-Caledonië.

Waar kan ik internetten in Nieuw-Caledonië?

In de grotere steden en dorpen vind je internetcafés waar je tegen betaling kunt internetten. Ook in veel hotels wordt internet aangeboden, soms draadloos.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Caledonië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors