Paspoort en visum Nieuw-Caledonie

Paspoort en visum Nieuw-Caledonie

Reis je binnenkort naar Nieuw-Caledonië, of via Nieuw-Caledonië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Nieuw-Caledonië.

Heb ik een visum nodig voor Nieuw-Caledonië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Nieuw-Caledonië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Nieuw-Caledonië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de Franse ambassade in Den Haag. Omdat Nieuw-Caledonië een overzees gebied van Frankrijk is, verloopt je eventuele visumaanvraag via de Franse ambassade.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Nieuw-Caledonië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Nieuw-Caledonië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Nieuw-Caledonië

Je paspoort moet minstens tot drie maanden na je verblijf in Nieuw-Caledonië geldig zijn.

Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Caledonië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors