Accommodaties Tonga

Accommodaties Tonga

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

De eilanden van de Stille Oceaan zijn voor veel mensen synoniem aan grenzeloze luxe in dure resorts. Tonga is anders. De accommodatie in Tonga is minder luxueus en exclusief dan op bijvoorbeeld Fiji, maar de locatie van de hotels en bungalows is vaak schitterend.

De hotels liggen vaak aan het strand en bestaan uit losse bungalows of appartementen. De huisjes liggen vaak verborgen in de jungle en zijn volgens Polynesische tradities gebouwd. Sommige kamers hebben uitzicht op zee, vrijwel allemaal zijn ze op loopafstand van de kobaltblauwe zee. Veel hotels bieden allerlei activiteiten aan, zoals snorkelen, duiken, vissen en varen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Tonga

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors