Paspoort en visum Tonga

Paspoort en visum Tonga

Reis je binnenkort naar Tonga, of via Tonga naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Tonga.

Heb ik een visum nodig voor Tonga?

Om als toerist naar Tonga te kunnen reizen, heb je een visum nodig. De ambassade van Tonga heeft bevestigd dat je dit visum bij aankomst in Tonga aan kunt schaffen. Het is dus niet nodig om dit voorafgaand aan je vertrek naar Tonga te doen. Met een toeristenvisum voor Tonga kun je maximaal dertig dagen in het land verblijven. Zorg dat je, bij aankomst in Tonga, beschikt over een geldig paspoort.

Het is altijd raadzaam om, in het geval van een tussenstop in een ander land, bij je luchtvaartmaatschappij te controleren of er aanvullende visumeisen zijn voor het land waar je de tussenstop maakt. Meer informatie over visumeisen voor andere landen vind je bovendien op VisumCentrale.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Tonga

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors