Religie & Tradities Tonga

Religie & Tradities Tonga

Wat zijn de belangrijkste religies in Tonga?

Vrijwel alle Tonganen zijn christelijk. De meeste inwoners zijn aanhangers van de methodist, een kleine minderheid is rooms-katholiek.

Wat zijn belangrijke tradities in Tonga?

Polynesische tradities nemen een belangrijke plaats in in de samenleving van Tonga. Dat zie je terug in de kunst, muziek, dans en sociale verhoudingen. Mannen en vrouwen gaan gelijkwaardig met elkaar om, al geldt de traditionele taakverdeling in en om het huis nog altijd.

Met welke gewoonten en gebruiken dien je rekening te houden?

De meeste Tonganen zijn diepgelovig. Vrijwel alle hotels, restaurants en winkels sluiten vanaf middernacht op zaterdag tot middernacht op zondag. De rustdag is heilig en wordt overal gerespecteerd. De inwoners van Tonga gaan naar de kerk en doen het rustig aan. Er wordt niet gesport, er wordt geen muziek gemaakt en werken is verboden.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Tonga

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Fiji kenner
Sponsors