Goedkoop bellen & Internet Tonga

Goedkoop bellen & Internet Tonga

Hoe kan ik goedkoop bellen in Tonga?

Koop een prepaid simkaart om goedkoop te bellen in Tonga. Je betaalt dan een stuk minder dan als je je Nederlandse simkaart gebruikt. Via internet bel je gratis met Skype.

Wat is het netnummer van Tonga?

Het landnetnummer van Tonga is 00 (+) 676.

Waar koop ik een simkaart?

Tonga heeft twee aanbieders van mobiel telefoonverkeer, TCC en Digicel. Bij TCC koop je een simkaart waarmee je prepaid belt. Op de grotere eilanden koop je de simkaart bij telefoonwinkels of supermarkten.

Waar kan ik internetten in Tonga?

Internetcafés vind je voornamelijk in Nuku'alofa. De verbinding is traag, maar het gebruik is goedkoop. Veel hotels bieden ook internet aan voor hun gasten.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Tonga

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors