Ambassade & Consulaat Samoa

Ambassade & Consulaat Samoa

Waar vind je de Samoaanse ambassade in Nederland?

De Samoaanse ambassade is niet in Nederland gevestigd, maar in België. De ambassade zit aan Avenue Commandant Lothaire 1, 1040 Brussel. Telefonisch te bereiken via 00-322-6608454 en per fax op 00-322-6750336. Ook bereikbaar via samoaembassy@skynet.be.

Waar vind je het Samoaanse consulaat in Nederland?

Er is geen Samoaans consulaat in Nederland. Ook in België bestaat deze niet. Alle zaken worden door de Samoaanse ambassade in Brussel geregeld.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Samoa?

Het hoofdkantoor van de Nederlandse ambassade in Samoa is gevestigd in Nieuw-Zeeland. Het adres is Investment House, tiende verdieping, Hoek Featherston en Ballance Streets in Wellington. Het postadres is Postbus 840 Wellington - 6140 te Wellington. De ambassade is te bereiken op telefoonnummer 00-64-4-4716390 en via fax op 00-64-4-4712923.

Ook bereikbaar via wel@minbuza.nl en http://www.netherlandsembassy.co.nz/

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Samoa

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors