Camper huren Nieuw-Zeeland

Campers Down Under

Wilt u ook het zorgeloze gevoel van vrijheid ervaren dat een camper biedt? Huur dan een huis op wielen bij Campers Down Under en geniet op uw eigen tempo van de schoonheid van Nieuw-Zeeland. Wij bieden persoonlijk advies en leggen graag het fundament voor een onvergetelijke vakantie aan de andere kant van de wereld.

bekijk alle reizen van Campers Down Under Best geboekte reizen

Tenzing Travel

Nergens ter wereld is de natuur zo mooi als in Nieuw-Zeeland, dus hoe bijzonder is het dan om hier met uw camper midden in te kamperen? Bij Tenzing Travel kunt er daarnaast verzekerd van zijn dat u altijd een kwalitatief goede camper huurt. Wilt u weten welke camper bij uw reiswensen past? Onze ervaren reisspecialisten kunnen u hierover adviseren én denken graag mee over de route. En wilt u de campings van tevoren reserveren, zodat u ter plekke niet meer op zoek hoeft te gaan naar uw slaapplek, maar alleen nog hoeft te genieten? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Waarom nog langer wachten? Boek uw camper, geniet en streep die camperreis door Nieuw-Zeeland van uw bucketlist!

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Best geboekte reizen

Oak Travel

Door de grote afstanden in Nieuw-Zeeland, heb je vervoer nodig om alles te kunnen ontdekken. Je kunt bij Oak Travel een camper huren die aan al jou eisen voldoet, van een basic 2-persoons camper tot een luxe 4-persoons. Met een camper ontdek je plekken waar de gewone toerist niet snel komt, en je bepaalt zelf hoelang je ergens verblijft!

Walkabout

Met de camper rondreizen door Nieuw-Zeeland? Walkabout organiseert al 25 jaar uitsluitend reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië. We helpen je graag met het vinden van de meest geschikte camper, de beste vliegtickets en de mooiste route. Ook kunnen onze reisadviseurs je over de meest indrukwekkende excursies vertellen. Aan de hand van jouw wensen en onze ‘bouwstenen’ zetten we jouw ideale vakantie in elkaar.

Travelhome

Nieuw-Zeeland is dé natuurbestemming bij uitstek. En wat is dan een betere manier van reizen dan met een camper? Wakker worden op de allermooiste plekjes, midden in de nationale parken, maar ook de vrijheid om in je eigen tempo te reizen en te stoppen waar en hoe lang je dat maar wilt. Ideaal! Kun jij niet wachten? Bekijk de website van Travelhome voor meer informatie.

bekijk alle reizen van Travelhome Best geboekte reizen

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Sydney, koala’s, regenwouden en strand in Australië - va € 3499
Sydney, koala’s, regenwouden en strand in Australië

25-daagse familiereis Australië

  • Een gezinsvakantie waarbij tropische stranden worden afgewisseld met natuur
  • Je volgt de prachtige kustlijn met witte stranden en baaitjes
Bekijk reis
Sponsors