Luxe reizen Nieuw-Zeeland

Tenzing Travel

Bent u op zoek naar een reis door Nieuw-Zeeland die onuitwisbare indrukken achterlaat en wilt u in stijl door dit spectaculaire land reizen? Onze reisspecialisten stellen de ultieme reiservaring voor u samen. Wat dacht u van een helikoptervlucht over de Bay of Islands? Of laat u volledig in de watten leggen in de Japanse spa van een luxe retreat met uitzicht op het Abel Tasman National Park. Vertel ons uw wensen en wij gaan met een reis op maat voor u aan de slag.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Best geboekte reizen

Pacific Island Travel

Wilt u luxe tijdens uw rondreis door Oceanië? Bekijk alle rondreizen door Nieuw-Zeeland en de prachtige eilanden in de Pacific bij Pacific Island Travel. Onze specialisten helpen u graag bij het samenstellen uw luxe droomreis! Klik hier om contact op te nemen met de specialisten van Pacific Island Travel.

bekijk alle reizen van Pacific Island Travel Best geboekte reizen

Fivesenses

Fivesenses is een reisorganisatie voor iedereen die de tijd neemt om om zich heen te kijken en voor reizigers die de kunst van het reizen begrijpen. Wij bieden luxe reizen naar Nieuw-Zeeland aan die we volledig op uw wensen afstemmen. We nemen uw persoonlijke reis graag met u door op ons kantoor of bij u thuis, indien u niet in de gelegenheid bent om naar Rotterdam te komen.

bekijk alle reizen van Fivesenses Best geboekte reizen

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Australië in 4 weken Krokodillen en Outback - va € 3885
Australië in 4 weken Krokodillen en Outback

Nog nooit Down Under geweest? Als je wat tijd en budget hebt, garanderen wij een once in a lifetime experience vol highlights. Van het bruisende Sydney reis je naar de Outback, waar je aan de voet van Ayers Rock slaapt onder de sterren. In het waterrijke groene noorden leert een Aboriginal je hoe je rock art maakt. Vlieg dan naar trendy Brisbane en maak een relaxte selfdrive naar Fraser Island en Whitsundays en duik dan een kopje onder in Great Barrier reef.

Bekijk reis
Sponsors