Nieuw-Zeeland paspoort en visum

Nieuw-Zeeland paspoort en visum

Reis je binnenkort naar Nieuw-Zeeland, of via Nieuw-Zeeland naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Nieuw-Zeeland.

Heb ik voor Nieuw-Zeeland een visum nodig?

Als je drie maanden of korter in Nieuw-Zeeland wilt verblijven, heb je daarvoor geen visum nodig. In het onderstaande geven we een overzicht van de zaken die je wel aan de douane in Nieuw-Zeeland, of de ambassade van Nieuw-Zeeland in Den Haag, moet kunnen overleggen.

Als je een strafblad hebt, of ooit een land bent uitgezet, kom je niet in aanmerking voor een visum of een visumvrijstelling. Wil je desondanks toch naar Nieuw-Zeeland reizen, neem dan contact op met de ambassade van Nieuw-Zeeland in Den Haag.

Belangrijke documenten voor visum Nieuw-Zeeland

Om naar Nieuw-Zeeland te kunnen reizen, heb je een geldig paspoort nodig. Je paspoort moet nog minstens een maand na vertrek uit Nieuw-Zeeland geldig zijn. Bovendien moet je beschikken over een bewijs van voldoende financiële middelen. Op VisumCentrale.nl lees je welke documenten je nog meer moet aanleveren om je visumaanvraag compleet te maken.

Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors