Nieuw-Zeeland goedkoop bellen & Internet

Nieuw-Zeeland goedkoop bellen & Internet

Hoe kan ik goedkoop bellen in Nieuw-Zeeland?

Om goedkoop mobiel te bellen in Nieuw-Zeeland koop je een simkaart. Je belt daarmee een stuk goedkoper dan als je met je Nederlandse simkaart in Nieuw-Zeeland belt. Via internet bel je met Skype gratis.

Wat is het netnummer van Nieuw-Zeeland?

Het internationale netnummer van Nieuw-Zeeland is (00) +64.

Waar koop ik een simkaart?

In winkelcentra en op vliegvelden vind je winkels van Telecom en Vodafone, waar je een simkaart koopt. Beltegoed koop je in de winkels van Telecom en Vodafone en bij krantenkiosks en tankstations.

Waar kan ik internetten in Nieuw-Zeeland?

In alle grote steden vind je internetcafés. Ook in bibliotheken kan je internetten, vaak draadloos. De dekking van draadloos internet wordt steeds beter, in veel steden zijn er op drukke plekken wifi hotspots. Lang niet alle hotels en cafés bieden gratis draadloos internet aan, vaak moet je er extra voor betalen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors