Reizen op maat Nieuw-Zeeland

Riksja Nieuw-Zeeland

Ga van het gebaande pad en zie de highlights van Nieuw-Zeeland zonder toeristen. Met de bouwstenen van Riksja Nieuw-Zeeland kies je zelf wat je wilt zien en doen: wij, Riksja’s Nieuw-Zeelandfanaten, zijn zelf down under geweest en helpen je graag de beste reisroute uit te stippelen. Trek het heilige woud in met een Maori, slaap in een bergslot en draai mee op een schapenfarm.

Tenzing Travel

Wordt u enthousiast van kleinschalige boutique hotels of van luxe lodges? Wilt u met een helikopter naar de Franz Josef Gletsjer vliegen? Of staat een traditioneel Hangi-diner van de Maori bovenaan de lijst met wat u wilt ervaren? Uw wensen staan bij ons centraal en op basis daarvan stellen onze specialisten uw reis op maat samen. Onze specialisten hebben al vele reizen door Nieuw-Zeeland gemaakt en delen graag hun tips.

Djoser

Kies voor een op maat gemaakte rondreis door Nieuw-Zeeland van Djoser en je bent verzekerd van een unieke vakantie waar je nog jaren over na zult praten. Wij bieden dit type rondreis aan voor groepen vanaf tien personen. We laten je zelf kiezen waar je verblijft, welke regio’s je bezoekt en aan welke excursies je deelneemt. Jij bepaalt, wij verzorgen de reis!

Campers Down Under

Campers Down Under verzorgt alle bouwstenen van uw rondreis door Nieuw-Zeeland. Van vluchten tot een geschikte camper tot hotels en uw verzekeringen. Wij luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om u een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland te bezorgen. Vanuit onze eigen reiservaringen geven we u tips en adviezen op maat.

Walkabout

Met de auto of toch met de camper? Het Noordereiland, het Zuidereiland of toch allebei? Een excursie naar de Milford Sound of toch de Doubtful Sound? Een reis naar Nieuw-Zeeland plannen kan soms een hele opgave zijn. Walkabout specialiseert zich al sinds 1994 in rondreizen door Nieuw-Zeeland. Onze medewerkers delen graag hun kennis met je en kunnen aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren de ideale reis samenstellen.

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Sydney, koala’s, regenwouden en strand in Australië - va € 3499
Sydney, koala’s, regenwouden en strand in Australië

25-daagse familiereis Australië

  • Een gezinsvakantie waarbij tropische stranden worden afgewisseld met natuur
  • Je volgt de prachtige kustlijn met witte stranden en baaitjes
Bekijk reis
Sponsors