Met de kids op vakantie naar Australië? Hieronder vind je de beste aanbieders van familiereizen

Familiereizen Australië

Evaneos

Van Kangoeroes spotten in de Outback tot snorkelen aan de East Coast, Australie heeft voor iedereen wat. Doe vrijblijvend een aanvraag en laat u door onze lokale reisagent inspireren. Stel de ultieme familiereis samen waar u nog lang van zult na genieten!

Pacific Island Travel

Een familiereis naar Australië met kinderen? Pacific Island Travel is al meer dan 25 jaar specialist in het ontzorgen van familiereizen naar Australië! Ervaar het prachtige Australië met kinderen en maak herinneringen! Bekijk de mogelijkheden. 

KidsReizen

Wat is Australië een prachtig land om samen met je kinderen te verkennen! Zie waggelende pinguïns op Phillip Island, spot wilde dieren en ga sandboarden op Kangaroo Island en hebben jullie wel eens in een boomhut geslapen? Wat een belevenis! Maar laten we de prachtige stranden van Australië ook niet vergeten, zoals Noosa en Airlie Beach en voor de kust liggen tropische eilandparadijsjes zoals de Whitsundays. Ga samen met het hele gezin op een onvergetelijk avontuur! De reisspecialisten van KidsReizen staan voor je klaar om samen jullie Australië familiereis op maat samen te stellen. 

Reisroutes Australië

Reviews Australië

Vier weken road trip doorheen NSW en Victoria (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Marie-Anne Herremans op 31 mei 2017

Omdat de vluchten goedkoop stonden, besloten we relatief last minute om naar Australië op verlof te gaan. We kozen voor een volgens mij niet heel erg toeristische route die langs de kust vanaf Sydney tot Kangaroo Island ging en via het binnenland weer terugging naar Sydney. Werkelijk alle plaatsjes die we aandeden waren geweldig! Regenwoud, strand, bergen... Heel veel diversiteit!
Behalve de prachtige natuur zijn ook de leuke beestjes super tof! Behalve de kangoeroes en koala's zagen we ook veel dieren die we echt niet kenden, zoals de wombat en echidna. En dat allemaal in het wild. Een geweldige ervaring!

Pluspunten Australië

  • Super vriendelijke mensen
  • Goede infrastructuur (zowel de wegen als de campings)
  • Fantastisch outdoor land (prachige natuur & leuke dieren)

Minpunten Australië

  • Veel "vieze" dieren zoals slangen - spinnen - schorpioenen...
Ultieme tip: Ga kamperen of huur een campervan! Door in de natuur te slapen beleef je zoveel meer! Prachtige sterrenhemel, zonsop- en ondergangen, kangoeroes en koala's die bij je tent slapen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Supermooie ervaring! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Francis van den Eijnde op 07 mei 2017

Van half maart tot half april Australië bezocht. Eerst twee dagen Sydney, doorgevlogen naar Alice springs en onder andere Uluru bezocht. Na vijf dagen weer doorgevlogen naar Cairns en vanaf daar met een auto uiteindelijk naar Brisbane gereden. Daintree national park, cape tribulation, Kuranda, the Outback, sunshine Coast het was allemaal even geweldig en mooi om te zien! Ideaal ook om zelf met een auto rond te trekken en je eigen plan te maken!

Ultieme tip: Ga, zie en bewonder! Alles is mooi!!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Australië in 4 weken Krokodillen en Outback - va € 3885
Australië in 4 weken Krokodillen en Outback

Nog nooit Down Under geweest? Als je wat tijd en budget hebt, garanderen wij een once in a lifetime experience vol highlights. Van het bruisende Sydney reis je naar de Outback, waar je aan de voet van Ayers Rock slaapt onder de sterren. In het waterrijke groene noorden leert een Aboriginal je hoe je rock art maakt. Vlieg dan naar trendy Brisbane en maak een relaxte selfdrive naar Fraser Island en Whitsundays en duik dan een kopje onder in Great Barrier reef.

Bekijk reis
Sponsors