Like ons op Facebook

Jongerenreizen Australië

Oak Travel

Met een backpack op je rug de mooiste plekken van de wereld ontdekken, verandert je echt als mens. Hoe lang je ook gaat backpacken, je gaat met een fantastische ervaring terug naar huis. Ontdek de onderwaterwereld van de Great Barrier Reef, surf op de beste plekken in Australië, verken met een zeilboot de adembenemende Whitsundays en laat je verbazen door het magische "Red Centre".

Travel Active

Jaarlijks vertrekken honderden jongeren met Travel Active naar Australië om daar te werken of te studeren. Ben jij tussen de 15 en 19 jaar oud, kies dan voor een High School jaar en maak op een unieke manier kennis met de 'Aussie way of life'. Liever werkervaring opdoen? Ook dat is mogelijk. Ga aan de slag als au pair of combineer reizen met werken. Check de website voor meer info en gratis infodagen.

Win 2 vliegtickets!

Feest! Oceanie.nl geeft 2 vliegtickets weg. Doe mee met onze vliegticketactie en wie weet maak jij binnenkort een roadtrip door de Australische Outback en kom je alles over de Aboriginals te weten! Of fotografeer jij straks het Opera House in Sydney? Vlieg je liever naar Amerika, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Indonesië of een van de vele andere bestemmingen? Dat kan ook! Bekijk de bestemmingen, doe mee en maak kans op twee tickets!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland - va € 3306
Rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland

Deze geweldige 27-daagse self-drive brengt u naar zowel het Noorder- als het Zuidereiland

  • Laat uw zintuigen prikkelen door de zwavelluchten en kleurrijke Maori cultuur
  • Via Lake Taupo en Wellington reist u verder naar het fenomenale Zuidereiland
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Oceanie.nl kenner