Reizen op maat Australië

Riksja Australie

Trek met een Aboriginal de Outback in, werk mee op een boerderij of proef wijn in The Blue Mountains. Wat jij ook wilt doen, met Riksja Australië maak je een rondreis die is toegespitst op jouw wensen. We kennen het land en helpen je graag met de beste reisroute. Onderweg slaap je op fijne slaapplekken: onder de sterren bij Ayers Rock, in een eco-retreat of in een bushbungalow.

Tenzing Travel Down Under

De specialisten van Tenzing Travel Down Under stellen voor u graag uw rondreis door Australië samen. Staat het Great Barrier Reef, Sydney of de kleurrijke Ayers Rock op uw bucketlist? Laat het ons weten en onze reisspecialisten gaan met uw wensen aan de slag. Tenzing Travel is lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018.

Campers Down Under

Campers Down Under geeft u advies op maat voor uw rondreis door Australië. Wij luisteren naar uw reisplannen en adviseren u aan de hand daarvan over de meest geschikte camper, hotels, vluchten en routes voor uw reis. Wij gaan ver in onze service en zijn pas tevreden als uw maatreis helemaal naar uw zin is.

Evaneos

Wie kan u beter adviseren dan een local die woont en werkt in Australië? Evaneos biedt 100% maatwerkreizen waarbij alle facetten van accommodatie, transport tot acctiviteiten aangepast kunnen worden! Via onze website kunt u vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen!

Djoser

Wees verzekerd van een unieke en onvergetelijke rondreis door Australië wanneer je kiest voor een gepersonaliseerde vakantie van Djoser. Naast ons vaste assortiment aan groepsreizen naar Australië bieden we je de mogelijkheid om het land van koala’s en kangoeroes op je eigen manier te ontdekken. Bepaal zelf de route, waar je verblijft en hoe je door het land reist. Zo stel je zelf een droomreis samen!

Pacific Island Travel

Reizen op maat naar Australië? Dan is Pacific Island Travel dé specialist die u zoekt. Pacific Island Travel is al ruim 20 jaar specialist in het organiseren van reizen op maat naar o.a. de Outback, Great Barrier Reef en de andere highlights van Australië. Samen met onze experts komen we tot de ideale samenstelling van uw rondreis door Australië. Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op.

Oak Travel

Een reis op maat in Australië is een geweldige manier op het land Down Under te verkennen op jouw eigen manier. Heb jij specifieke wensen die je niet terug vindt in ons aanbod of vind je het lastig om zelf een reis te plannen? Dan helpen wij je graag met een Reis op Maat. Bekijk de vele mogelijkheden voor een onvergetelijke reis en geef ons door wat jij graag wilt ervaren.

Walkabout

Graag advies van iemand die ook echt in Australië is geweest? Walkabout verzorgt al 25 jaar reizen naar dit prachtige land en helpt je graag met het samenstellen van jouw reis. Onze medewerkers kunnen je advies geven, of je nu op een rustig of snel tempo wil reizen en of je nu per auto of per camper wil reizen. Aan de hand van jouw voorkeuren en reisplannen stellen we met onze ‘bouwstenen’ jouw persoonlijke reisprogramma samen.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Sydney, Outback, Kakadu regenwoud en krokodillen - op aanvraag
Sydney, Outback, Kakadu regenwoud en krokodillen

22-daagse familiereis Australië

  • Start in de wereldstad Sydney met de bekende Opera House en de surfstranden
  • Vlieg door naar de Outback en bezoek de bekende Ayers Rock en kom kangoeroes tegen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Oceanie.nl kenner