Fly drives Australië

Riksja Australie

Bruisend Sydney verkennen, slingeren door de jungle of zeilen bij de Whitsundays: met Riksja Australië kan het en nog veel meer. Jij kiest jouw favoriete plekken. Wij, zelf Australië-gek, helpen je een handige reisroute uit te stippelen. Onderweg slaap je in een beachresort, een bed & breakfast of een bushlodge. Zo leer je het Australië van de Aussies zelf kennen.

bekijk alle reizen van Riksja Australie Best geboekte reizen

Tenzing Travel Down Under

Of u nu de Great Ocean Road in gedachten heeft of de uitgestrektheid van de Outback, de Australië-specialisten van Tenzing Travel Down Under regelen het graag voor u. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u over de mooiste routes, bezienswaardigheden en accommodaties adviseren. Mede om die reden zijn wij uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Down Under Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Droom jij ook van een roadtrip door Australië? Laat jouw reisdromen werkelijkheid worden met FOX. Wij bieden verschillende fly-drives naar Australië aan. Rijd in je huurauto langs de oostkust, cross in een 4WD over de zanderige snelweg van Fraser Island of maak een tocht door het rode woestijnlandschap van de Outback. Kijk voor alle fly-drives op de website!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Walkabout

Rij van wereldsteden naar tropische jungles en van rode woestijnen naar zonnige stranden. Je hebt alle vrijheid wanneer je Australië per auto verkent. Walkabout is al 25 jaar Australië-specialist met een ruim aanbod aan ‘bouwstenen’. Onze medewerkers adviseren je graag over de beste auto’s, reisroutes, excursies en reistijd. Aan de hand van jouw voorkeuren passen zetten zij jouw gedroomde reis in elkaar.

Pacific Island Travel

Op zoek naar fly drives door Australië? Bekijk de verschillende mogelijkheden van fly drives in Australië bij Pacific Island Travel. Van Cairns naar Sydney of liever van Melbourne naar Adelaide, alles is mogelijk bij Pacific Island Travel! Klik hier voor meer informatie over de reizen van Pacific Island Travel.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Sydney, Outback, Kakadu regenwoud en krokodillen - op aanvraag
Sydney, Outback, Kakadu regenwoud en krokodillen

22-daagse familiereis Australië

  • Start in de wereldstad Sydney met de bekende Opera House en de surfstranden
  • Vlieg door naar de Outback en bezoek de bekende Ayers Rock en kom kangoeroes tegen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Oceanie.nl kenner