Fly drives Australië

Riksja Australie

Bruisend Sydney verkennen, slingeren door de jungle of zeilen bij de Whitsundays: met Riksja Australië kan het en nog veel meer. Jij kiest jouw favoriete plekken. Wij, zelf Australië-gek, helpen je een handige reisroute uit te stippelen. Onderweg slaap je in een beachresort, een bed & breakfast of een bushlodge. Zo leer je het Australië van de Aussies zelf kennen.

bekijk alle reizen van Riksja Australie Best geboekte reizen

Tenzing Travel

Of u nu de Great Ocean Road in gedachten heeft of de uitgestrektheid van de Outback, onze Australië-specialisten regelen het graag voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u over de mooiste routes, bezienswaardigheden en unieke overnachtingen adviseren. Mede daarom waarderen onze reizigers ons met een 9,1 gemiddeld. Ook voor u verzorgen we graag een reis door Australië die onuitwisbare indrukken achterlaat.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

Droom jij ook van een roadtrip door Australië? Laat jouw reisdromen werkelijkheid worden met ANWB Vakantie. Wij bieden verschillende fly-drives naar Australië aan. Rijd in je huurauto langs de oostkust, cross in een 4WD over de zanderige snelweg van Fraser Island of maak een tocht door het rode woestijnlandschap van de Outback. Kijk voor alle fly-drives op de website!

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Pacific Island Travel

Op zoek naar fly drives door Australië? Bekijk de verschillende mogelijkheden van fly drives in Australië bij Pacific Island Travel. Van Cairns naar Sydney of liever van Melbourne naar Adelaide, alles is mogelijk bij Pacific Island Travel! Klik hier voor meer informatie over de reizen van Pacific Island Travel.

bekijk alle reizen van Pacific Island Travel Best geboekte reizen

Walkabout

Rij van wereldsteden naar tropische jungles en van rode woestijnen naar zonnige stranden. Je hebt alle vrijheid wanneer je Australië per auto verkent. Walkabout is al sinds 1994 Australië-specialist met een ruim aanbod aan ‘bouwstenen’. Onze medewerkers adviseren je graag over de beste auto’s, reisroutes, excursies en reistijd. Aan de hand van jouw voorkeuren passen zetten zij jouw gedroomde reis in elkaar.

bekijk alle reizen van Walkabout Best geboekte reizen

Reisroutes Australië

Reviews Australië

Vier weken road trip doorheen NSW en Victoria (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Marie-Anne Herremans op 31 mei 2017

Omdat de vluchten goedkoop stonden, besloten we relatief last minute om naar Australië op verlof te gaan. We kozen voor een volgens mij niet heel erg toeristische route die langs de kust vanaf Sydney tot Kangaroo Island ging en via het binnenland weer terugging naar Sydney. Werkelijk alle plaatsjes die we aandeden waren geweldig! Regenwoud, strand, bergen... Heel veel diversiteit!
Behalve de prachtige natuur zijn ook de leuke beestjes super tof! Behalve de kangoeroes en koala's zagen we ook veel dieren die we echt niet kenden, zoals de wombat en echidna. En dat allemaal in het wild. Een geweldige ervaring!

Pluspunten Australië

  • Super vriendelijke mensen
  • Goede infrastructuur (zowel de wegen als de campings)
  • Fantastisch outdoor land (prachige natuur & leuke dieren)

Minpunten Australië

  • Veel "vieze" dieren zoals slangen - spinnen - schorpioenen...
Ultieme tip: Ga kamperen of huur een campervan! Door in de natuur te slapen beleef je zoveel meer! Prachtige sterrenhemel, zonsop- en ondergangen, kangoeroes en koala's die bij je tent slapen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Supermooie ervaring! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Francis van den Eijnde op 07 mei 2017

Van half maart tot half april Australië bezocht. Eerst twee dagen Sydney, doorgevlogen naar Alice springs en onder andere Uluru bezocht. Na vijf dagen weer doorgevlogen naar Cairns en vanaf daar met een auto uiteindelijk naar Brisbane gereden. Daintree national park, cape tribulation, Kuranda, the Outback, sunshine Coast het was allemaal even geweldig en mooi om te zien! Ideaal ook om zelf met een auto rond te trekken en je eigen plan te maken!

Ultieme tip: Ga, zie en bewonder! Alles is mooi!!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Oceanie.nl kenner
Reis van de maand
Australië in 4 weken Krokodillen en Outback - va € 3885
Australië in 4 weken Krokodillen en Outback

Nog nooit Down Under geweest? Als je wat tijd en budget hebt, garanderen wij een once in a lifetime experience vol highlights. Van het bruisende Sydney reis je naar de Outback, waar je aan de voet van Ayers Rock slaapt onder de sterren. In het waterrijke groene noorden leert een Aboriginal je hoe je rock art maakt. Vlieg dan naar trendy Brisbane en maak een relaxte selfdrive naar Fraser Island en Whitsundays en duik dan een kopje onder in Great Barrier reef.

Bekijk reis
Sponsors