Stage in Australië

Stage in Australië

Waarom een stage in Australië?

Waarom zou je kiezen voor een stage in Australië? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je naar Australië zou moeten gaan. Enkele belangrijke redenen:

● Inwoners van Australië: de inwoners van Australië zijn veelzijdig. Van immigranten vanuit Europa en Azië tot de Aboriginals die nog volgens de oorspronkelijke leefwijze leven. Australiërs staan bekend om hun gastvrijheid en prettige omgang!

ZELF NAAR Australië?

Bekijk alle 112 reizen naar Australië

● Prachtige natuur: uiteraard is de natuurlijke schoonheid van Australië ook een belangrijke reden om dit land te bezoeken. Grote natuurparken, maar natuurlijk ook het Great Barrier Reef en Uluru! Ga tijdens je werkperiode of stageperiode ook zeker een paar keer er tussen uit om de wonderschone natuur te ontdekken.

● Activiteiten: Australië biedt ook uitgebreide mogelijkheden om leuke dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld de Outback bezoeken, duiken in het Great Barrier Reef of surfen op de beste locaties.

Wat een stage in Australië biedt

Wat biedt Australië? Allereerst een zeer rijke geschiedenis. Denk hierbij aan de Aboriginals, de Europese ontdekkingen en de strafkolonie die Australië was. Hierdoor is het een zeer veelzijdig land met prachtige natuurparken, uitgestrekte landschappen en mooie steden zoals Sydney, Melbourne, Perth en Adelaide.

Door stage te lopen verbreed je je horizon. Zo doe je relevante werkervaring op en verbeter je je Engels. Bovendien vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt, omdat je bij potentiële werkgevers een streepje voor hebt. Australië heeft veel te bieden, dus je studierichting maakt niet uit. Er zijn tal van mogelijkheden, van makelaars tot forensisch onderzoekers.

Je leven in Australië tijdens je stage

Wat betreft de indeling van de weken ligt het aan de soort stage. Heb je bijvoorbeeld een meewerkstage, dan werk je een aantal dagen mee in het bedrijf en daarnaast werk je ook nog aan je opdracht. Als je een afstudeerstage hebt werk je veel minder mee in het bedrijf, maar ga je op onderzoek uit en lever je uiteindelijk een gedegen rapport af. Naast de werkzaamheden in of voor het bedrijf heb je natuurlijk ook tijd om het land te ontdekken. Ga met een groepje medestagiairs eens een stad verkennen of maak een tripje naar de Outback!

Je buitenlandse stage regelen

Het regelen van een stage heeft veel omhanden. Je moet bijvoorbeeld een bedrijf vinden, verzekeringen afsluiten, vliegtickets boeken en een/meerdere verblijfplaats(en) regelen. Dit kan nog weleens lang duren, daarom is het aan te raden een specialist op dit gebied in te schakelen.

Stagehuis.nl mag zich specialist in buitenlandse stages noemen. Sinds 2006 heeft dit jonge team ervaring in het regelen van stages in onder andere Australië en Nieuw-Zeeland. Stagehuis regelt niet alleen de passende stageplaats, maar ook je visa, verzekeringen en vliegtickets. Stagehuis heeft kantoren in Australië en Nieuw-Zeeland, waardoor de begeleiding top is! Ook regelt dit bureau tal van activiteiten voor studenten in Australië. Zo leer je dus snel je medestudenten kennen en heb je de mogelijkheid om met hen erop uit gaan.

Reizen Australië

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Samoa kenner
Sponsors