Australië goedkoop bellen & Internet

Australië goedkoop bellen & Internet

Hoe kan ik goedkoop bellen in Australië?

Koop een simkaart om goedkoop te bellen in Australië. Een prepaid kaart is goedkoop en je betaalt een stuk minder wanneer je met je Nederlandse nummer zou bellen.

Voor internationale gesprekken naar Nederland kun je het beste een telefoonkaart kopen waarmee je voor een laag tarief internationaal belt. Deze kaarten zijn in hostels en telefoonwinkels te koop.

Met Skype bel je gratis via internet.

Wat is het netnummer van Australië?

Het landnetnummer van Australië is (00) +61.

Waar koop ik een simkaart?

Simkaarten koop je in Australië bij telefoonwinkels, warenhuizen en kiosks.

Waar kan ik internetten in Australië?

Op veel plekken in Australië kun je draadloos internetten. In veel cafés, restaurants en hotels krijg je gratis toegang tot wireless internet. In hostels staan bijna altijd computers waarmee je op internet kan.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Australië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Oceanië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Australië kenner
Sponsors