Campers Down Under Come and say g'day!

Reviews Campers Down Under

9,3
9,4 Algemene ervaring
9,5 Boekingsproces
9,4 Reisleiding
9,1 Accommodatie(s)
9,3 Vervoer
9,1 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 101
  • Aantal waarderingen: 198

Top ervaring om met de Campervan Nieuw Zeeland te verkennen. (bezocht in februari 2020)

Review geschreven door Ramon Krijger op 24 februari 2020

Fijne organisatie, heel betrokken, goede uitleg, duidelijk en transparant. Peter en Karin zorgen ervoor dat je met een gerust hart op reis kan en geven veel tips over mogelijke routes, dingen te doen etc. Ik kan deze organisatie iedereen aanraden!

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Persoonlijke behandeling
  • Betrokkenheid
  • Duidelijkheid
  • meedenkend

Minpunten Campers Down Under

  • Pro actief- communicatie over veranderde weeromstandigheden betreffende landen

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Budget reizigers

Campers Down Under: perfect voor je reis Down Under! (bezocht in januari 2020)

Review geschreven door Bart Bouma op 10 februari 2020

Perfecte ondersteuning bij boeken van camper, deskundig, betrouwbaar, persoonlijk. Peter en Karin weten waarover zij praten, omdat ze zelf regelmatig in Australië/Tasmanië zijn geweest, spreken derhalve uit eigen ervaring. Zij kennen Australië/Tasmanië goed, kennen de ins- en outs van camperverhuur en hebben regelmatig contact met de eigenaren/verhuurders.
Peter en Karin hebben persoonlijke interesse in je reis en doen er alles aan om je reis te laten slagen!
Kortom, als ik weer een camper zou moeten huren..........: Campers Down Under!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Persoonlijke begeleiding bij boeken camper
  • uitgebreide informatie over Australie/Tasmanie
  • Persoonlijk contact

Minpunten Campers Down Under

  • geen

Bezochte landen

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Australie 2019/2020 (bezocht in december 2019)

Review geschreven door Aschwin Nankoe op 08 februari 2020

last minute een camper geboekt en dat was top en snel geregeld. Wij kregen Peter aan de telefoon . hij was heel vlot en vriendelijk. heeft ons heel netjes geholpen. Dus bij de volgende reis weten wij waar we gaan boeken. Nogmaals dank voor alle moeite

9,7
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Netjes aan de telefoon
  • meedekent
  • goede service
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Oostkust Australie (bezocht in januari 2020)

Review geschreven door Tim Beurskens op 02 februari 2020

Zeer goede informatie van te voren, makkelijk contact tijdens het boeken. Tijdens reis klopte alles met onze camper, en excursies geboekt waren ook top. Daarnaast hebben we heel veel extra informatie gekregen die ons geholpen heeft om zelf onze hele trip goed samen te stellen. Alle tips vanuit campers down under waren de moeite waard, van handige apps tot mooie campings.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • goede communicatie

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers

Fantastische trip in Australie (bezocht in januari 2020)

Review geschreven door Eveline Sparreboom op 29 januari 2020

Wij hebben enkel het camperdeel van onze reis via campers down under geboekt, maar buiten dit heeft Peter ons gevraagd naar onze geplande reisroute door Australie en geadviseerd deze aan te passen, waardoor de gehele trip heel erg relaxed was zonder teveel in één reis te proppen. We hebben intens genoten, ook van onze campertrip!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis Australië (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Han Kamphuis op 24 december 2019

Professioneel, meedenken, alle benodigde info, en meer. Uitstekende camper, gratis upgrade.gemakkelijk bereikbaar, gratis upgrade naar luxe, zeer nieuwe camper. Eigen persoonlijke internet pagina met alle gegevens en boekingen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • usa
  • mexico
  • canada
  • brazilie
  • i dia
  • china
  • australie
  • maleisie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door Australië (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Tanja Alberts op 24 november 2019

Boekingproces liep gesmeerd , veel tips gekregen in ons reisdossier. Goede service !echt een aanrader. In de toekomst boek ik weer bij campers doen Under .veel keuze voor elke prijs is wel een optie..

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • goede service

Bezochte landen

  • amerika
  • australie
  • zuid-amerika
Aangeraden voor: Avonturiers

Duidelijke site, persoonlijke benadering (bezocht in november 2019)

Review geschreven door José Meinsma op 21 november 2019

Duidelijke site en een fijne persoonlijke benadering.
Voor de reis nog mailcontact vanuit Campers Down Under en ze waren altijd bereikbaar voor ons tijdens onze reis.
We hadden dankzij CDU een fijne en onbezorgde vakantie!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • duidelijk
  • geen rompslomp
  • persoonlijk

Bezochte landen

  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers

Zeer kundig en behulpzaan (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Saskia Schinck op 17 november 2019

Zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Zowel voorafgaand (meedenken met onze eigen invulling qua route, boeken van excursies maar ook tips als het goedkoper kan als je zelf of via een andere organisatie boekt) maar ook achteraf. Er was iets misgegaan met de tol administratie waardoor we veel boetes kregen. Deze zijn met behulp van Campers Down Under kwijtgescholden. Onze volgende trip Down Under boeken we zeker via hen.

Pluspunten Campers Down Under

  • Vriendelijk
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Onze droomreis werd werkelijkheid! (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Mirthe Marinissen op 29 oktober 2019

Zeer persoonlijke, snelle en uitstekende service. We hebben veel informatie en tips gekregen waar we echt wat aan hebben gehad. De reis verliep voorspoedig en alles was zoals het beloofd en geregeld was. We zijn heel erg tevreden!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Nieuw-Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Prima voorbereidingstips (bezocht in december 2019)

Review geschreven door Arja Helmes-van Vliet op 25 oktober 2019

Onze reis moet nog gaan beginnen, maar onze ervaring met Campers Down Under is tot nu toe prima. Er is meegedacht met welke camper we het best op pad kunnen en we kregen heel veel informatie varierend van inpaktips tot campingtips voor de hele route in een persoonlijk reisdossier, die we altijd kunnen raadplegen. De voorpret is begonnen, we kijken uit naar onze reis.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • informatief
  • persoonlijk

Bezochte landen

  • Bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Camper-vakantie?

Review geschreven door Linda Zwaag Vermeulen op 22 oktober 2019

Ik heb ter info en voor een eventuele camper-reis de website bezocht.
Ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Landen worden genoemd en diverse campers worden ook al duidelijk apart weer gegeven.
Ook worden de ervaringen van reizigers al vermeld.
Dus veel informatie is al van te voren te vinden. Voor een reis op maat zal er contact opgenomen moeten worden, maar dit staat ook duidelijk vermeld.
Wie weet gaat het er een keer van komen. Zou fantastisch zijn.
Maar dan de keuze Australië, Canada, of Nieuw- Zeeland.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
nvt Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • bali.signapore
  • maleisie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers

Top reis down memory lane in Nieuw Zeeland (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Marcel de Haan Maria Hamers op 16 oktober 2019

Prima geregeld
Snelle reactie op mail en telefoon. Vluchten. Accommodaties en camper goed verzorgd. Door deze goede begeleiding is onze trip naar het zuidereiland een onvergetelijke ervaring geweest. Over twee jaar wordt dit zeker vervolgd.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Persoonlijke benadering

Minpunten Campers Down Under

  • Niet van toepassing

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super vakantie gehad en vragen op alle antwoorden binnen een paar uur (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Brenda Geerlings op 16 oktober 2019

Geen vraag te veel, altijd binnen een paar uur antwoord en ze denken mee met de situatie. Idiaal met kleine kinderen! Zelfs als je spontaan besluit naar een bruiloft te gaan en alles last minute geregeld
Moet worden

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • persoonlijkr benadering
  • snelle reactie

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed contact tijdens boeking

Review geschreven door Anita Touw op 16 oktober 2019

Onze camper in Nieuw Zeeland geboekt voor 2021 via campers down under, contact was gemakkelijk via e-mail en snel antwoord terug, ondanks dat zij zelf op reis waren! Duidelijk informatie toegezonden gekregen na boeking!

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • thailand
  • vietnam
  • ghambia
  • bali
  • lombok
  • egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Camperreis (bezocht in februari 2019)

Review geschreven door J Dop op 07 oktober 2019

Prettig in de omgang, alles was perfect geregeld, contact was prima, prijs-kwaliteit verhouding kan natuurlijk beter. De organisatie spreekt uit eigen ervaringen. Overleg over de reis en tips voor de voorbereiding waren heel goed.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Camperhuur Australie (bezocht in december 2019)

Review geschreven door Arja Helmes-van Vliet op 06 oktober 2019

Onze reis moet nog plaats vinden, maar we krijgen van tevoren allerlei tips voor de route, de overnachtingsplaatsen, de omgeving etc.
Als we ter plaatse zelf geen zin/tijd hebben om alles op te zoeken, dan kunnen we gewoon het lijstje volgen. Top!!

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Vanuit eigen ervaring heel veel tips
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Individuele reis van 3 maanden naar Australië (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Mj Wd op 05 oktober 2019

Wij zijn reizigers die ongewone routes willen rijden omdat we al zoveel van Australië en Nieuw Zeeland gezien hebben.
Nu we voor de derde keer bezig zijn met het boeken van een camper, valt het mij weer op dat ze enorm met je meedenken en in principe de problemen waar jij tegenaan zou kunnen lopen al oplossen en ook zeer duidelijk aangeven wat ze gedaan hebben en vooral waarom. Nu ook weer: een dag verlengen zou ons geld kosten; de huurperiode een dag eerder in laten gaan levert ons ruim €400 op!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • het persoonlijk met je meedenken
  • zich verplaatsen in jouw situatie
  • je de vrijheid te gunnen andere keuzes te maken
  • ze zijn bijzonder duidelijk in hun uitleg

Minpunten Campers Down Under

  • voor ons niet

Bezochte landen

  • Australië
  • , Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super vakantie! (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Astrid van der Gelt-Beekwilder op 04 oktober 2019

Heel persoonlijke aandacht vooraf. Veel goede ideeën en tips om veel van Nieuw Zeeland te zien.
Contact via de mail en telefonisch. De camper was goed. Heel veel mooie plaatsen bezocht. De natuur in Nieuw Zeeland is overweldigend. Genoten van de blue pinguins. Glowworms gezien in de grote waar we ook konden raften. Wanaka, Christchurch en Queenstown...geweldig. Alleen maar mooie camperplaatsen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Campers Down Under

  • Goede campers
  • prima advies
  • goede tips
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Fantastisch reisbureau (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Johanna Termijn op 04 oktober 2019

Hele goede rieele begeleiding zeker qua tijd.
Wat haalbaar is en wat niet
We zijn wel 6x van gedachten veranderd en het was geen enkel punt.
Downunder weet echt waar ze het over hebben.
Wij hebben een geweldige tijd gehad met camper, auto en binnenlandse vluchten op prima tijden

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • thailand
  • gambia
  • ghana
  • nepal
  • australie
  • amerika
  • sierlanca
  • dubai
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers