Travel Essence Lokale kennis maakt het verschil...

Reviews Travel Essence

Gemiddelde waardering
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 11
9,0
9,0 Algemene ervaring
9,1 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
8,9 Accommodatie(s)
9,0 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit

Rondreis Nieuw Zeealand (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Ellen Habraken op 18 december 2016

Zeer fijne reisorganisatie die aan huis komen om al je wensen voor een geheel op maat gemaakte reis op een rijtje te zetten en deze geweldig in de reis verwerkt hebben.
Complete reisinformatie zowel online als op papier en altijd bereikbaar voor eventuele calamiteiten.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travel Essence

  • perfecte accomodaties
  • reisadvies aan huis
  • reis op maat

Minpunten Travel Essence

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onze reis naar Nieuw Zeeland! (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Susanne Cornelussen op 18 december 2016

We hadden totaal geen ervaring met verre reizen. Travel essence heeft vooral goed geluisterd naar ons en daarop een reisadvies gemaakt. Met vragen konden we altijd terecht en werden direct geholpen. Een goede reishandleiding loodst je door alles heen. Het reisavontuur begint echt sl thuis. Nu we daadwerkelijk op reis zijn kunnen we allen maar zeggen dat het meer dan geweldig is. De uitgestippelde route, de slasplocaties, de activiteiten! Woorden schieten tekort. Niet alleen wij spreken alle lof uit maar we horen het hier ook overal. Travel essence staat goed aangeschreven.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travel Essence

  • compleet en goed reisadvies!
  • en vooral eerlijk!

Minpunten Travel Essence

  • contactpersonen beperkt houden
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Rianne van den Bosch op 03 juli 2016

Deze organisatie had een fantastische individuele rondreis voor ons samengesteld, met overnachtingen in goede B&B's, waardoor je de Australiërs echt leert kennen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travel Essence

  • Magnetic Island
  • Fraser island
  • zeilen bij Whitsunday
  • snorkelen Great Barrier Reef

Minpunten Travel Essence

  • geen

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
  • Australie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Linda Karst op 17 jan. 2017
8,4

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Gerrald Ruis op 16 jan. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Pamela Ruis op 16 jan. 2017
9,8

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Angelique Lieberton op 18 dec. 2016
9,2

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marie-Anne Hoogervorst op 18 dec. 2016
9,2

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Petra Verhiel op 18 dec. 2016
8,4

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Paul Taube op 22 okt. 2016
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anita Harperink op 22 okt. 2016
8,8

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit