Walkabout Australië en Nieuw-Zeeland specialist

Reviews Walkabout

8,8
9,0 Algemene ervaring
8,9 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,8 Vervoer
8,6 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 12
  • Aantal waarderingen: 27

Hike and fly Nieuw Zeeland (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door Leonard Bik op 09 oktober 2018

Ik heb mijn reis naar Nieuw Zeeland laten uitzoeken door Walkabout. Ik heb regelmatig mijn plannen omgegooid maar dat was voor de organisatie geen enkel probleem. Elke keer werd mijn reis aangepast. Geen vraag was te lastig en de uiteindelijke prijs was ook perfect voor mijn trip naar Nieuw Zeeland. Als ik weer ga dan weet ik zeker dat ik hun weer inschakel.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • Snelle respons
  • goeie prijs
  • nemen de tijd voor je
  • geen vraag te lastig

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldig Australie (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Davina Baaten op 22 september 2018

We hadden voor onszelf al vrij goed duidelijk wat we wilden zien. Met de tips van Walkabout is onze reis echt compleet geworden. En hebben we onze schitterende droomreis kunnen maken. Met een tussenstop in Dubai. En daarna voor 5,5 week down under. Alles was perfect geregeld en ook net voordat we vertrokken nog even scuba duiken via Walkabout geregeld. Een volgende keer als we naar australie gaan regelen wij het zeker weer via Walkabout.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • verblijven
  • autos
  • handige en praktische tips

Minpunten Walkabout

  • geen

Bezochte landen

  • australie
  • Dubai
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Australië 2017 met Walkabout (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Viviane Hermans op 22 september 2018

Nette organisatie, meedenken en niet opdringerig goede communicatie en perfecte camper geregeld. Communiceren via mail, erg goed en snelle respons. Jonge organisatie die echt hun best doen om je te helpen op je volgende avontuur.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een andere planeet! (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Frans van Iersel op 16 maart 2018

Een op maat aangeboden reis, waar je je eigen wensen telkens terugvindt.
De tips en adviezen die gegeven werden getuigen van ervaring en liefde voor dit land. Ook qua budget konden we onze wensen makkelijk kwijt.

9,4
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • , kleinschalig
  • , persoonlijke benadering
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Geweldige rondreis Australië (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door M Nooij op 05 januari 2018

We hebben bij Walkbout een voor ons op maat gemaakte reis geboekt door Australië. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe wij zijn geholpen en onze reis tot stand is gekomen. Michael die ons heeft geholpen heeft zeer goed geluisterd naar wat wij voor een wensen hadden in een persoonlijk gesprek en aan de hand daarvan een aantal voorstellen gedaan. Na wat heen en weer gemaild en gebeld is daar toen een schitterende reis uitgekomen, wat ons in 6 weken tijd door heel Australië voerden.

Dat betekende wel een aantal binnenlandse vluchten, maar hierdoor konden we wel de oostkust en de Kimberley zien. We hebben netjes op tijd alle papieren ontvangen en nog wat tips waar we op moesten letten. Alles wat via Walkabout was geregeld ging eigenlijk goed, alleen bij één bestemming (Mareeba, Queensland) was de boeking niet goed doorgekomen, dit bleek later aan de locatie zelf te liggen.
Verder hadden we een hotel in Sydney waar wij niet helemaal tevreden over waren. Dit hebben wij aan Walkabout doorgegeven en zij gingen er mee aan de slag.

De leukste activiteiten vonden wij het Junglesurfen in Cape Tribulation en de Bridgeclimb in Sydney.
De leukste ervaring was de tour door de Kimberley van 10 dagen waarbij we in swags sliepen.
Al met al hebben wij een heel goed gevoel bij Walkabout en mochten we weer Down Under gaan zullen we de reis zeker bij hun boeken.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • Goede communicatie
  • veel aandacht voor de wensen van de klant
  • Als je vragen hebt kun je deze altijd stellen ook nadat je al op de vakantiebestemming bent en je krijgt snel een antwoord
  • gewoon een heel goede reisorganisatie waar veel kennis ervaring en interesse aanwezig is

Minpunten Walkabout

  • in het weekend soms wat lastiger te bereiken

Bezochte landen

  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Dé Nieuw-Zeeland kenners die maatwerk bieden (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Loes Gelsing op 01 januari 2018

Maatwerk geleverd waarbij rekening werd gehouden met budget. Goede voorlichting en uitwisseling over onze ideeën. Onze Reis was met camper op Zuid- en Noordereiland. Ook de geboekte accommodaties bij aankomst en vertrek waren klasse. Twee weken voor onze reis was er een aardbeving. Door walkabout goed geïnformeerd hierover. Dagelijks was er een update. Dat toont betrokkenheid. Kortom een reisorganisatie die kleinschalig is en snel reageert op de vragen die je hebt.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • jamaica
  • suriname
  • reunion
  • seychellen
  • israel
  • egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super goed geregeld met Walkabout (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Laura Smits op 24 december 2017

Super goed geholpen met het samenstellen van mijn perfecte reis. Op het kantoor heel erg vriendelijk ontvangen en samen de perfecte reis samengesteld. Ook tijdens mijn reis hebben ze mij goed geholpen door bijvoorbeeld mijn vlucht voor mij om te boeken.

9,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • persoonlijk
  • snel
  • contact
  • vriendelijk

Minpunten Walkabout

  • niets

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alleen maar hoogtepunten (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Toon Leenders op 24 december 2017

Bij het plannen van de reis werd vooral geluisterd naar onze reiswensen. Bijvoorbeeld de gewenste start in NW Territory niet omvliegen via Perth maar rechtstreeks vanuit Singapore. De meerdaagse excursies waren top. Verder werden onze reiswensen optimaal ingepland.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • Optimaale aandacht voor de reiswensen van de klant. Vooral meedenken.

Minpunten Walkabout

  • Geen

Bezochte landen

  • Canada
  • Zuid-Amerika
  • Nieuw Zeeland
  • Australie
  • Zuid Afrika
  • Sri Lanka
  • Costa Rica
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Rondreis Australië (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Marieke Welters-Huijskes op 24 december 2017

Prachtige accommodaties op geweldige plekken en ze hebben al onze wensen in de beperkte 5 weken in één reis weten te stoppen! Fijn persoonlijk contact. We hebben op alle mogelijke manieren gereisd, auto, camper, boot, vliegtuig. Overval geslapen, tent, boot, hotel, B&B, camper. Onze reis was heel divers en alle elementen voelden als steeds een nieuwe reis. Oud en nieuw in Sydney was fantastisch!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • bijzondere accomodatie
  • persoonlijk

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische reis Australie & Nieuw-Zeeland (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Cheryl Schop op 29 november 2017

Wij hebben ongeveer 3 maanden voor onze reis contact opgenomen met Walkabout. Wij wilden graag 2 maanden gaan reizen door Australië en Nieuw-Zeeland, maar wisten zelf niet goed hoe we dit het beste konden aanpakken. Toen hebben wij Walkabout laten weten welke highlights we echt graag wilden zien en op welke manier we wilden reizen. Zij hebben hierna voor ons een reisvoorstel gemaakt en dat zag er goed uit! Alle vluchten waren geboekt, de gehele tour langs de westkust van Australië was geregeld en de Stray buspas voor Nieuw-Zeeland was aangevraagd. Het enige dat tegenviel was de terugvlucht van Christchurch naar Amsterdam. De 3 vluchten waren erg dicht op elkaar geboekt, met maar 1,5 uur overstaptijd tussen het landen van de ene vlucht en het opstijgen van de volgende vlucht. Door een kleine vertraging op de tweede vlucht, waren we helaas te laat voor de derde vlucht, waardoor we meer dan 7 uur moesten wachten op de volgende vlucht naar Amsterdam. Maar voor de rest hebben we een fantastische reis gemaakt en een geweldige tijd gehad!

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • Houden rekening met je wensen
  • Hebben zelf ervaring met de landen
  • Vriendelijk geholpen

Minpunten Walkabout

  • Vluchten ruimer inplannen indien mogelijk

Bezochte landen

  • Australie
  • Nieuw-Zeeland
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige rondreis door de outback van Australië gehad (bezocht in november 2012)

Review geschreven door John Colbers op 24 januari 2017

Het was een leuke groep en de reisleider was ook top, en wist ontzettend veel over de outback van Australië te vertellen. Al met al een geweldige ervaring de volgende keer zou ik weer met walkabout willen reizen gewoon top.

7,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • reisleider
  • vervoer

Bezochte landen

  • Australia
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Go Walkabout (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Eric Boxman op 18 december 2016

Geef de tijd die je hebt op. Geef daarna op waar je langs wilt in Oceanië. Van start tot einde perfect geregeld. Prijs/qualiteit perfect afgestemd op je wensen. Ga nu al weer voor de 5-de keer via Walkabout naar Australie en NZ

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Walkabout

  • alles van voor tot achter goed geregeld

Minpunten Walkabout

  • ook de omliggende eilanden Australie en NZ meer promoten.

Bezochte landen

  • Australie
  • Tonga
  • Samoa
  • Thailand
  • Suriname
  • Frans Guyana
  • Nigeria
  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Rianne van der Klaauw - Lingeman op 14 okt. 2018
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Hans Kriek op 25 sep. 2018
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

7

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anneke Schulte op 04 jan. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Leny Zwijnenburg op 01 jan. 2018
8,4

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jeroen Kerkhoff op 28 dec. 2017
7,6

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

9

Vervoer

6

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jeannette M van der Graaff op 27 dec. 2017
8,2

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

10

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Pascal Nooij op 24 dec. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Robert Hovius op 30 okt. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ellen Veldman op 25 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Luuk Gelsing op 24 jan. 2017
9,6

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door P Colbers op 24 jan. 2017
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Gerald den Dekker op 17 jan. 2017
8,3

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

nvt

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ben Holsema op 17 jan. 2017
8,6

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Evertje Gatsonides op 18 dec. 2016
9,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

9

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Aart Jan Walraven op 18 dec. 2016
8,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit